| Cr7adi a întrebat:

Ieri am franat puternic intr-o sitautie in trafic, si s-au incins franele, apoi dupa am vazut ca nu mai prind asa bine, si le-am
lasat sa se raceasa, astazi parca erau mai slabe. Care poate fi problema?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De la o singura frana nu au cum sa se incinga atat de tare

ia zi drept cate sute de mii de km are masina aia a ta, ca prea te plangi de ea, ba frane, ba transmisie, ba partea electrica

| Cr7adi explică (pentru suntserios):

161000, partea electrica s-a rezolvat, era ceva banal, am 18 ani si nah pun intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Frate, o masina poate sa aiba si 330.000 km care este problema? Crezi ca gata daca este dupa vechime?laughing Doamne, cunosc foarte foarte multi prieteni taximetristi, cu logan-uri/renault cu 310.000, 340.000, sau chiar 350.000, unii 290.000, unii 210.000, depinde, si franele sau astea pot fi de la o placuta de frana, nu sunt suficient de stranse, sau uzura, frecare intensa la o franare foarte brusca, depinde frate, ce crezi ca la skoda cu 110.000 km nu mi s-a intamplat/laughing cand o aveam, la fel 2-3 frane foarte bruste si lungi, s-a dus dq placuta + uzura de pana la schimbare, ehe. Cr7adi, poate fi de la placutele de frana, du-te cu ea la un service, ti-o pune pe elevator, si iti verifica ce vrei tu, vede ce si cum, in caz schimbare, daca vede ca'i naspa.

| GhostRider02 a răspuns:

O fi gata sabotii sau discurile de frana.