| Antonia23K a întrebat:

Îmi poate recomanda cineva o soluție pentru curățarea banchetei de la mașina?( am scăpat acum câteva zile niște limonada și nu s-a dus, chiar dacă am dat repede cu șervețel umed ( Eu am luat o soluție din DM de la Dr. Beckmann sper sa fie și buna, zice ca este detergent pentru tapițerii)

Răspuns Câştigător
| niiiiy a răspuns:

Salut! Pentru curatarea banchetei masinii dupa scaparea de limonada, poti incerca sa folosesti solutia Dr. Beckmann pentru tapiterii. Umezeste o carpa curata cu aceasta solutie si tamponeaza delicat zona murdara, fara sa freci prea tare. Apoi, sterge cu o carpa umeda pentru a indeparta excesul de solutie si murdarie.

8 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ia frate o găleată pune dero fayri si puțin lenor și se duce toată limonada aia ce bacterii sa aiba un suc de limonadă frate...

| Sistemulxxl a răspuns:

Inlocuiesti fata.

| Florian80 a răspuns:

Biocarpet.ieftin si bun!

| Simpatic a răspuns (pentru Florian80):

Si eu ma chinuiam cu detailerii, care mai de care mai golanasi
Unii mi-au cerut 700 de lei doar pentru interiorul masinii, si la mine e tipla frate, doar putin praf
Pe exterior am dat 1100 de lei acum 2 ani, dar acolo s-a meritat intrucat doar ceara (nanoprotectie ) a fost 450 lei
Tare mi-ar placea un aspirator cu injectie extractie de ala dar unul profi e scump ...ca sa faci 2 masini si apoi sa-l pui in debara

| Florian80 a răspuns (pentru Simpatic):

Solutia mea e maj ieftina ai buna pe langa ce ti a recomandat ala de i ai dar funda.treaba ta!

Nu era intrebarea mea. Doar am zis asa pe langa, un detailing ca la carte costa foarte mult.

| Florian80 a răspuns (pentru Simpatic):

Scuze.te am confundat cu cel ce a pua intrebarea.

Nu e problema