De exemplu daca faci 100 de km cu 7 litri de benzina, ar fi : 7(km)x4.75(L de benzina)=33.25 ( 33 de lei si 25 de bani, iti ajunga sa mergi 100 de km, in cazul in care masina ta ar consuma 7%) de la Cluj la Bucuresti sunt undeva la 450 de km, asta ar veni undeva la 200 de lei, aproximativ. Poti calcula si tu in functie de consumul masinii
Ar trebui sa ghicim noi ce masina ai si cat consuma? Ca una e sa mergi cu un Hummer si alta e sa mergi cu un VW Polo.
Lingi pe jos pentru o funda? Ah, nu, esti noua. Lasa ca ai timp sa te saturi de idioti aici.Ah, te rog sa ma scuzi, observ ca de fapt vrei sa ingrosi randul lor. Unde ai invatat aritmetica?
Nu-mi pasa de fundele nimanui, daca stiu ceva raspund. Cu ce m-ar ajuta?
Nu te-am jignit, nu ti-am spus absolut nimic. Ar trebui sa faci la fel, matematica mea e mult mai buna decat gramatica ta. Revizuieste-ti comentariul!
Ah, inca ceva, nu sunt noua, dar n-am ce sa justific in fata ta.
Referitor la comentariul meu, acei 200 de lei i-am aproximat, dupa cum am scris, citez:"200 de lei, aproximativ". Pentru ca n-am de unde sa stiu cat combustibil consuma masina ta. La calculul pe care l-am facut, cu 7%, atunci pretul benzinii la 450 de km este 150 de lei. (149, 63)
Doream sa clarific unele lucruri pentru unele persoane care-si baga nasul.
xCristianx întreabă:
Ghost99 întreabă:
andy6642 întreabă: