| BloombergARZ a întrebat:

In intersectia aceasta, daca venim din directia de unde a fost facuta imaginea si vrem sa viram la dreapta, cum procedam daca e rosu semaforul de sus? https://imgur.com/a/6aIymB5

7 răspunsuri:
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Clar dai prioritate la pietoni. Eu pus in situatia asta, daca nu e nimeni pe banda 1, iau curba putin mai larg si stau cu botul pe banda 1 pana se face verde. Daca e deja o masina acolo, atunci stau si astept pana pot sa patrund in intersectie sau pana imi da cineva prioritate.

| Zuzu1991 a răspuns:

Treci pe rosu (nu conteaza ca vi din dreapta, odata ce ai terminat curba, rosul e la tine in fata, iar daca la semaforul din dreapta nu e rosu, atunci e defect, ca trebuie sa arate la fel ca ala de sus)
si dai si peste pietoni, da' pana cand, cine le-a dat voie pe strada?!?

| BloombergARZ explică (pentru ClaudiuM1997):

Bun dar daca e rosu la pietoni, iar semaforul care după părerea mea este pentru cei de pe drumul principal este si el rosu, este sau nu voie sa facem dreapta?

| BloombergARZ explică (pentru Zuzu1991):

Pe strada principala pe care este trecerea este un singur semafor. Eu daca vin de pe strada cu poza am doar un cedeaza? Eu nu ma refer la pietoni, evident ca lor le dai prioritate. Ideea e daca nu ar fi nici un pieton si masinile stau in stanga ta la rosu, ai voie sau nu sa faci dreapta

| Zuzu1991 a răspuns (pentru BloombergARZ):

Nu sunt sofer, nu stiu, dar ai pus intrebarea foarte gresit, toti care s-au uitat pe intrebare au sarit cu evidentul "pietoni"

incearca sa pui intrebarea din nou si sa pui punctul pe i happy

| BloombergARZ explică (pentru Zuzu1991):

M-am gândit ca e evident, nu cred si SPER ca nu e nimeni care s-ar putea gandi sa treaca printre pietoni.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru BloombergARZ):

laughing
in mod normal, nu, dar aici, cu o tona de trolli, toata lumea se gandeste ca asta vrei sa spui... DEH! happy