Intrebarile sunt bune, multe din ele le poti primi si la examen.
Nu stiu exact diferenta dintre e-drpciv si drpciv, dar din cate am inteles, www.e-drpciv.ro nu e chiar ca la examen, e mai mult pentru a invata. Ca sa te verifici, te-as sfatui sa treci pe www.drpciv.ro, iti faci cont si poti face teste la nesfarsit, exact ca la examenul 'pe bune'. Eu am facut doar chestionare pe drpciv si chestionare date de instructor la el acasa, si am avut noroc sa iau din prima cu 24, in conditiile in care acasa (cu o seara inainte) faceam pe drpciv toate chestionarele 22-23, din cand in cand si cate un 26. Nu am observat greseli la intrebari, doar formulari idioate, la care intrebarea putea fi interpretata in mai multe moduri.
Am inteles mersi frumos, deci aceleasi intrebari si de pe e-drpvciv si drpvciv sunt aceleasi intrebari / raspunsuri nu?, apropo mi-am facut cont pe drpciv si habar am unde sa dau sa fac chestionare , si inca o intrebare pe drpciv merge sa fac cate vreau sau este exact cum e si pe e-drpciv sa platesti pentru acces nelimitat?;-s
Eu am dat in 2011, si pe drpciv era nelimitat, faceai cate vroiai. Dupa ce te loghezi pe drpciv, in partea stanga ai undeva ceva de genul "Simulare examen". Dar trebuie sa fii logat, altfel nu iti apare.
M-am documentat pe google si am gasit, o sa incerc sa fac si aici sa vad cum o fi, dar pot face nelimitat. o sa fac mai des aici, mersi mult, ai primit funda.