Daca omul nu vrea sa recupereze numerele, sunt ca si pierdute.
La o masina normala ai recapata dreptul de circulatie abia dupa ce ai face acte pe numele tau si ai inmatricula-o pe Romania, dar la o masina din UK nu mai este posibil acest lucru, dat fiind volanul pe dreapta.
Ar fi posibil doar cu conversie omologata, si ar trebui sa platesti taxa vamala pentru ea.
Deci, ti-am explicat pe larg ca nu prea exista solutii. Incearca eventual sa obtii dovada de asigurare pe ea, ca sa faci contestatie pentru amenda + masura retinerii numerelor. Insa daca nici asa nu le primesti tu inapoi, ci proprietarul... Tot nu rezolvi mare lucru.
Cred ca vei fi nevoit sa dai masina la dezmembrari, ca sa mai recuperezi din prejudiciu. Alte optiuni nu prea sunt.
Am dovada asigurarii. Am toate hartiile de la cum am platit-o, dar nu o iau politaii in considerare. ce alta dovada poti sa dai? Nu inteleg
Un raspuns oficial de la compania de asigurari. Dar cum nu poti da de ei, cam aia e.
Apropo, trebuie asigurare care sa acopere si in Romania.
Cum ar putea un notar sa-ti faca imputernicire pe ceva ce nu-ti apartine tie?
Oricum masinile din UK nu mai sunt inmatriculabile in Romania, avand volanul pe dreapta.
Ce nu intelegi, ca asigurarea aia nu conteaza pentru nimeni, odata ce nu poti folosi masina in Romania, nefiind inmatriculabila si nici a ta, fiindca nu ai facut acte legale cu propietarul.