| EmilTraian95 a întrebat:

Intrebare in special pentru VrumVrum. Pe langa o masina de oras cu care o sa ma plimb si am nevoie de consum redus la mine in cartier sunt multe drumuri de tara cu gropi si din astea pe care poti ajunge la manastiri sau in padure la gratar etc. Ce masina sa imi iau care sa stiu ca ma tine si nu loveste jos dar sa fie acolo in 800 de euro si sa nu aiba consum mai mare de 7-8. As prefera ceva cu tractiune spate sa fac drifturi pe gazonu lu vecinu laughing si alte chestii deci o masina care practic tine la condus agresiv si sa nu aiba probleme jos la rezervor sau baia de ulei etc.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cam stranse cerintele.
Merc cum am avut eu, nu prea stie nici un drift; 1. are aderenta foarte mare, pentru ca e balena
2. motoarele diesel au cuplul incet si continuu... tractezi camioane cu el, dar abia daca faci un 'drift' pe nisip.
3. Cand am incercat sa fac un drift intr-o zona deschisa cu W124-le, a fugit spatele, a fugit si fata... Nu mai stiam pe unde sunt.
BMW-ul ar fi bun pentru ce vrei tu, dar sunt foarte joase, iar consumul e 7-8%... la vale.
Poti cauta un Ford din generatia veche, ideal o Sierra motorizare ceva mai mare. Nu garantez insa ca va tine la gropi, iar consumul poate fi 10-12. Putere si economie, abia se poate in prezent, cu turbine cu geometrie variabila si injectii common-rail, vechiturile la 800e abia daca au sonda lambda si mai mult de un injector.
Mai bine bagi banii astia in masina de oras.

14 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Salut!

Pfuuui, ai niste cerinte...laughing) Mama, mama!
Tractiune spate, 7-8 consum si 800€? Hmm, putin dificil.
Poti incerca ceva de la BMW, dar nu garantez consumul ala.

| EmilTraian95 explică (pentru Roxin):

Nu stiu stiam de ceva Mercedes din 80-90 Bmw vechi din 90 tot asa, Pai am un prieten are o cobra cu 300... de km o dat 600 de euro pe ea inmatriculata si ii ia 6 in afara. are motorizare diesel de 2000.

| Roxin a răspuns (pentru EmilTraian95):

Pai da, 6 in afara. Tu vrei sa faci drifturi. Calculeaza putin.
O sa iti sara de 8 lejer. Si nu te astepta sa reziste prea mult. Totusi...o pui la drifturi.

| EmilTraian95 explică (pentru Roxin):

Ma tine 6 luni? laughing

| Roxin a răspuns (pentru EmilTraian95):

6 luni? laughing
Doar daca ai noroc din ala cum a avut Ponta la DNA.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Ulele cobre au un defect. Dupa 600.000 km se strica cablul de la kilometraj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, daca nu vrei neaparat drifturi, ia-ti un bmw pisicuta, e o masina faina de inceput, cred ca poate face si un drift-doua, sau un golf 3. Nu au consum asa de ridicat, decat daca le fortezi.

| ionutz03 a răspuns:

Dacia papuc. se incardreaza in tot de ai cerut. Consumul este pe acolo, tractiune spate, destul de inalta.

| EmilTraian95 explică (pentru anonim_4396):

Golf 3 e tractiune fata. La ce model de BMW te referi prin pisicuta? 316i?

| EmilTraian95 explică (pentru ionutz03):

Sa stiica ma gandeam la asta insa mi-e greu sa cred ca o gasesc in 800 de euro sau te referi la modelul cu 2 usi? 1.9 diesel motorizare nu?

| ionutz03 a răspuns (pentru EmilTraian95):

Da la modeul ala ma gandeam... altceva nu ai ce sa iei la specificatiile date.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmilTraian95):

Sincer nu stiu, nu ma pricep, ii modelu ala mai vechi, ca din cate stiu unele bmwuri au tractiune si spate, daca nu am stiut prost pana acu.

| Celcareajuta a răspuns (pentru anonim_4396):

Majoritatea BMW au tractiune Spate, iar restul 4x4.

Un prieten si-a luat 316i coupe compact cu 2000e toate taxele incluse. E masina lui de show si nu o recomanda pentru mers zilnic din cauza consumului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcareajuta):

Aa deci consuma mult coteata. Ii frumoasa masina macar si prinde viteza, agila