Frate honda are rotile foarte inguste
eu iti recomand o aprilla arata bestial
funda?
Sal de ce nu incerci cagiva mito 125cc e fte buna si fte frumoasa mai ales ca seamana cu Ducati 998
Parerea mea ca toate is bitigle cu motor pe ele, rs-ul cum ai zis mere dar consuma, iar celalte sunt mai puturoase dar economice, depinde ce vrei sa faci cu ele, desi imi pare rau sa zic 2 timpi nu se mai merita, daca cauti ceva sa meri pentru oras/drum lung, sugerez 4 timpi, yamaha are aspect mai sportiv, honda ii ceva touring, depinde ce alegi tu
La cagiva am inteles că se găsesc piese super greu, la yamaha ma gandeam și eu da cineva zicea că stai caraghios pe ea daca ești inalt că e mică, și eu sunt inalt! Are cineva yamaha r125? e intr-adevar așa mică?
Prietene,eu am 1, 92 inaltime si detin o Yamaha TZR50 Ai impresia ca un R6 este mai mare? Nu am o pozitie prea confortabila la drum lung, dar nu sunt deloc caraghios pe ea, buba e ca sunt scaritele mai sus...in rest totul e excelent.Si iti recomand un R125 din inima. Aprilia aduce a drujba la sunet, Honda parca pare prea touring.Insa si Honda ar merge, de ce nu? Motor fiabil, consum mic.Totusi,la TZR-ul meu consumul este pe undeva pe la 5-6 l/100km.Dar permanent duce cam 140 Kg, adica eu si prietena.Ramane sa alegi!
Prietene, am condus o Yamaha yzf r125 si la 1.75 care il am eu nu este deloc mica si nici nu mi s-a zis sa fiu cumva "caraghios" pe ia, din contra. Parerea mea este totusi sa-ti cumperi o Aprilia RS4 125 in 4 timpi fiinda arata, se aude si merge BESTIAL!
Si Derbi gpr 125 este frumos sau Cagiva mito. Daca vrei ceva "chinezarae" gasesti un Hyosung comet gt 125(copiat 80% dupa hayabusa). Dar eu tot raman cu idea ca Aprilia RS4 125 este cea mai "misto" din toate punctele de vedere.
sNukki întreabă: