anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La golf 4 de ce când dau să plec de pe loc, parcă ar ține cineva de ea, iar la viteza când iau piciorul de pe accelerație încetinește de parcă aș fi cu greutate in spate? Motor alh, să zici că aș avea probleme la frâne nu-i deoarece funcționează bine, nu pot zice că ar agăța plăcuțele de frână...

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

laughing
Daca zici ca nu sunt probleme la frane, eu am incredere in tine.
Fa o decarbonizare, daca tot ai luat-o pe drumul asta.

PS: Ai cel putin o roata infranata, EVIDENT!
Mergi la mecanic. Poate fi chiar lichidul de frana neschimbat din 1999, caz in care devine apos, deloc lubrifiant, iar etrierele nu mai revin dupa franare.

| SharpEagle a răspuns:

Dar ti-a crescut si consumul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Etrierele revin, am făcut proba, dar o să socotesc lichidul de frana care probabil nu o fost schimbat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SharpEagle):

Nu,e tot așa....acuma no....la orice mașină dacă o calci, rapid îți dispare combustibil

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand faci mai multi km, pune mana pe fiecare roata in parte, sa vezi daca e vreuna mai calda decat restul.
Eventual ridica pe cric cate o roata, si vezi daca se invarte usor, dar dupa ce ai umblat cu masina, nu la rece.

| SharpEagle a răspuns (pentru anonim_4396):

Intrebam in ideea de a vedea daca e infranata de ceva, cumva. Caz in care ar fi papat mai mult (de ex, daca pleci cu frana de mana usor trasa si n-ai martor).

| ZON a răspuns:

Mai degraba sunt tampoanele motorului decat franele happy