| Robert03122002 a întrebat:

La proba practica pentru permis, timpul este de 30 minute? (In cazul in care nu cazi)

8 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

25 30 minute în mod normal ca mai sunt și alți pe lista care sa dea.

| siriusblack98 a răspuns:

Pe mine acum 5 ani m-a ținut vreo 45-50 de minute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa dureze si mai putin, eu de exemplu putin peste 15 minute am condus si am primit permisul.
Timpul este grija ta cea mai mica aici.
Tu doar fi atent la condus si ce manevre iti indica politistul sa faci.
Succes.

| Tyoi12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Înseamnă că polițistul nu a respectat legea. Ca să fii admis, trebuie să conduci minim 25 de minute și să nu primești mai mult 20 de puncte de penalizare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tyoi12):

Ai fi vrut sa refuz permisul doar pentru ca nu m-a tinut 25 de minute? Cine sunt eu sa-l contrazic cand totul era in favoarea mea.
Ti-am spus, timpul e cea mai mica problema.

| Tyoi12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mi-e mi-ai spus. Nu as fi vrut sa refuzi, nu am de ce sa vreau asta, dar doar ți-am spus. Eu când am făcut școală, instructorul mi-a zis mereu ca durează minim 25 de minute ca să iei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tyoi12):

Ai dreptate nu tie, my apologies.
Da conform legislatiei asa este, 25 de minute dar nu instructorul decide cat va tine in final examinarea ci politistul.
Si punctajul nefavorabil adica sa faci greseli grosolane cum ar fi sa nu opresti la stop sau sa nu acorzi prioritate, echivalent cu ce ai spus si tu in primul raspuns.
Eu mi-am dat cu parerea din experienta de atunci, plus alti cativa prieteni care am mai dat in aceeasi zi.
Condusul corect este recompensat, nu vei mai sta toate acele minute atunci cand te descurci.

| Tyoi12 a răspuns:

Minim 25 de minute e obligatoriu sa te tina polițistul. Dacă pe parcursul examenului ai strâns peste 20 de puncte, mai conduci până ajungi în locul din care ai plecat doar ca nu mai mergi 25 de minute.