Minim 25 de minute e obligatoriu sa te tina polițistul. Dacă pe parcursul examenului ai strâns peste 20 de puncte, mai conduci până ajungi în locul din care ai plecat doar ca nu mai mergi 25 de minute.
Înseamnă că polițistul nu a respectat legea. Ca să fii admis, trebuie să conduci minim 25 de minute și să nu primești mai mult 20 de puncte de penalizare.
Ai fi vrut sa refuz permisul doar pentru ca nu m-a tinut 25 de minute? Cine sunt eu sa-l contrazic cand totul era in favoarea mea.
Ti-am spus, timpul e cea mai mica problema.
Nu mi-e mi-ai spus. Nu as fi vrut sa refuzi, nu am de ce sa vreau asta, dar doar ți-am spus. Eu când am făcut școală, instructorul mi-a zis mereu ca durează minim 25 de minute ca să iei.
Ai dreptate nu tie, my apologies.
Da conform legislatiei asa este, 25 de minute dar nu instructorul decide cat va tine in final examinarea ci politistul.
Si punctajul nefavorabil adica sa faci greseli grosolane cum ar fi sa nu opresti la stop sau sa nu acorzi prioritate, echivalent cu ce ai spus si tu in primul raspuns.
Eu mi-am dat cu parerea din experienta de atunci, plus alti cativa prieteni care am mai dat in aceeasi zi.
Condusul corect este recompensat, nu vei mai sta toate acele minute atunci cand te descurci.