| pogacel a întrebat:

Luni am sala si m-am apucat de chestionare de prin 25 noiembrie cam asa, la inceput faceam 19-20 si azi am facut 20 de chestionare si nu am picat niciunul. 25 25 23 23 24 25 25 25 25 26 26 25 23 24 23 24 24 25 23 26. Credeti ca sunt suficient de pregatit sa o iau din prima?

Răspuns Câştigător
| adryang78 a răspuns:

Așa se pare. happy
Dar sala este doar proba teoretică. Nu vreau să te descurajez, dar teoria ca teoria, practica te omoară. Depinde cum te descurci la oraș. Și încă și mai important, depinde ce faci în trafic după ce iei permisul. Că permise sunt destule, șoferi mai puțini. big grin
Îți urez succes și să șofezi cu simț de răspundere, că sunt destui berbeci pe șosele.

8 răspunsuri:
| MariaEElena0505 a răspuns:

Clar da. Multaa baftaa

| pogacel explică (pentru MariaEElena0505):

Mersii

| pogacel explică (pentru adryang78):

Pe oras nu am treaba, conduc masini de la 11-12 ani si instructorul mi-a spus ca sunt pe drumul cel bun deci.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă nu ești emotiv te ai scos.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred...
Anunta-ne cat ai terminat de invatat toata Legislatia Rutiera si ai facut toate cele 3.000 de chestionare, ca abia atunci esti pregatit s amergi la examen si sa-l iei happy

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, esti pregatit sa "il dai" pe ala oficial, dar trebuie sa iei in calcul faptul ca tu acum ai invatat multe intrebari din online, de aia le iei pe banda. La examen vei primi intrebari noi, la care trebuie sa-ti pui mintea la contributie.
Mie de exemplu mi-a picat o intrebare cu indicatorul asta https://www.protrafic.ro/uploads/produse/164/medium/164-d15-0.jpg
Si 3 variante de raspuns, despre "pe ce tip de drumuri intalnesti acel indicator". Raspunsuri foarte similare, si a trebuit sa elimin variantele partial gresite. Pana pe la 16-18 puncte am mers usor, apoi am avut intrebari din astea cretine, pe care trebuia sa le ghicesc. Nu erau de legislatie, erau de logica :))

| pogacel explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am facut doar de pe drpciv si astea sunt intrebarile oficiale

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru pogacel):

Foarte bine ca ai facut acolo, celelalte site-uri nu te ajuta cu nimic. Dar pe site-ul drpciv sunt publicate doar o mica parte din totalul de intrebari pe care il au in sistem.
La examenul real vei avea intrebari pe care nu le-ai mai vazut niciodata.