| Justmeandmysmile a întrebat:

Luni dau orasul si am emotii, plus ca ma gandesc numai la ce o sa mearga rau. Sfaturi? Funda si multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| ChristiaNNN a răspuns:

Gandeste-te si la opusul situatiei: ce o sa mearga bine? Gandeste-te ca nu iti va taia nimeni calea, ca vei anticipa miscarile pietonilor/biciclistilor, ca politistul va fi multumit de cum te descurci, ca vei fi relaxata. happy Am mai discutat noi despre asta. Mult succes!

5 răspunsuri:
| SameStar a răspuns:

Pai gandeste-te ca in dreapta este instructorul de fapt, ci nu politaiul. Si incearca sa conduci cat mai relaxat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Belesti ochii la semnele de circulatie si la pietoni

| Justmeandmysmile explică (pentru ChristiaNNN):

Nu ma lasa sa-ti dau mesaj laughing Asa ca iti spun aici. Am luat big grin Cu 6 puncte, ca la un moment dat am gresit la o viteza. Oricum am picat cu unul dintre cei 2 politisti pe care nu mi-i doream, ca auzisem lucruri nasoale, dar a fost chiar politicos, ieri cel putin laughing M-a plimbat vreo 27 min.

| ChristiaNNN a răspuns (pentru Justmeandmysmile):

Felicitari! Deci, a fost bine! Ai vazut? Stiam eu c-o sa fie bine. Glumimd putin, imi esti datoare! laughing

| Justmeandmysmile explică (pentru ChristiaNNN):

Tot nu merge dat mesaj laughing oricum, nu prea stau pe mess, eventual raspund la un mail la fiecare 300. Daca vrei, vorbim pe facebook