Doar cei care nu sunt siguri pe masculinitatea lor se c*ca pe ei cu faze de-astea. Un bun prieten de-al meu care e super macho-hunter, trage de fiare, are doctorat in microbiologie in Spania, lucreaza la niste chestii la care altii nici macar nu viseaza - si cistiga pe masura, are un Opel Corsa cu motor de 1.2, vai de steaua ei. Femeile roiesc pe linga el, au fost in masina aia mai multe bunaciuni intr-un an decat vor baga altii in mama BMW-urilor intr-o viata. Sa zici ca o masina compacta/de oras e "de fete" e o chestie super gay si jenanta. Daca o fi si roz, atunci POATE... dar la o adica poate sa o vopseasca sau sa o colanteze. La o masina te uiti sa fie fiabila, sa consume putin, sa fie cit de cit sigura in caz de ceva. Mi-a placut la nebunie replica ta si iti dau intru totul dreptate. Mersul pe jos e foarte masculin!
Fiat 500 nu cred ca e o masina... e o jucarie mai mare, o cutie de pantofi cu roti...
Nu stiu.
Stiu doar ca nu mi-as lua o astfel de masina
Are o forma mai ciudata, asa ca il inteleg.
Masinile nu sunt ca rochiile sau pantalonii, sunt universale.Masinile se achizitioneaza dupa buget in primul rand apoi motorizare, vechime, model, km la bord, fiabilitate.Nu ma pricep cum e aceasta masina dar mare sau mica poate fi condusa de ambele sexe
Nu cred ca unei persoane gay i-ar pasa daca masina e de fete sau nu.
Barbatilor care nu sunt siguri pe ei, probabil.
Da, doar ca el vrea un Ford Mondeo pentru care ar trebui sa mai scot niste bani in plus.
Sa inteleg ca ai asa multi bani incat iti permiti sa schimbi masina veche de 4 ani? Deci clar iei una mai noua, sau mult mai noua, ca altfe nu as vede rostu sa o schimbi.Si cam mda,nici eu nu as conduce asa ceva, decat daca as cam fi obligat.Iar faza cu mersu pe jos sau autobuzu e mai masculin, eu ti-o intorceam frumos daca vrei sa mergem impreuna la epilat cu ceara.Ce problema ai tu? Eu la fel ca si prietenu tau, nu as conduce asa ceva, sau mai stiu eu alceva.Destule bancuri pe seama femeilor(unele pe bune dreptate, altele clar NU) cu masini mici care incurca circulatia.Si clar e masina de femei, oi mai avea si 2 3 flori lipite pe fundu masini o fi si roz haha,ce rau sunt, in fine, gluma gluma. Dar tu barbat, cum te-ai simti sa conduci o masinuta foarte mica, in care in principal 90% din populatie o conduc femeile.ITi dai seama ce misto va face prieteni lui, de el? Punete putin in locu lui.In plus, daca iti permiti sa iti iei o masina noua, ca asta find 2016, nu stiu de ce te deranjeaza ca vrea sa o vanda daca ai bani, care e problema?
Nu e vorba ca am multi bani, nu iti imagina ca imi iau cine stie ce Ferrari dar am strans banii pentru o masina noua Mazda Mx5 (si asta e masina de femei?) asta mi-am dorit-o de cand am permisul. Si daca vrea sa vina la epilat cu ceara ii fac programare, fac cinste si cu niste gene fir cu fir. Nu e roz, e alba cu rosu (are acoperisul rabatabil), nu are nici flori, nici iepurasi, nici unicorni, nici fluturasi. Pana acum nu avea nici o problema sa o conduca. I-am zis sa o vanda sa isi ia alta daca vrea si daca are bani pentru diferenta e ok
Iti spun, ce mi-au spus si mie alti, nu merita masina noua.E o investite proasta, de bani aia poti lua un apartament(Evident e treaba ta!) eu la fel conduc o masinuta din 2005, modesta.Pentru un om care munceste pe salar de minim pe economie.Dar fiecare face cum doreste, daca tu crezi ca masina accea e visul tau, go ahead.Prietenu tau,, nu stiu, daca se leaga intr-o casatorie, merita sa ii dai masina cadou, daca nu ...nu merita
In primul rand cadoul nu se vinde.Eu as fi pastrat-o ca amintire.
Sa-si cumpere ceva masculin cu banii lui.
Masina de fete, cat de snobi pot fi unii.
https://www.youtube.com/watch?v=L7cx4gF4m7k
anonim_4396 întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: