Eu as recomanda un VW sau un Opel. Eu cred ca sunt accesibile preturile la piese.
Fordul ar fi ceva de capul lui dar sa fie din 2007 macar pentru ca sant masini faine, VW sau audi lasale impace ca toti se lauda cu ele si sant masini obisnuite ca oricare, aduse din Germania dupa aia se strica in Romania. Mergi la un showroom si acolo faci rost de o masina cu putini km numai buna cu garantie.
Nu sunt dispus momentan sa investesc foarte mult. Ma limitez undeva la 3000 cu tot cu inscriere si celelalte taxe. Asa ca un 2007 ar fi mai greu, eventual un 2002 mondeo, si de showroom nici nu mai vorbesc.
Atunci te poti astepta la orice avarie, foloseste autobuzu ca e mai ieftin abonamentul, o bita cu 500€ nu strica asa strangi bani si mai incolo iti iei o masina in conditii decat una acum si dupa aia pierzi mai multi bani in reparatii.
Cele de Dacie sunt cele mai ieftine dar trebuie sa le inlocuiesti destul de des.
Am o cobra din 82 si are toate piesele inclusiv bucse originale si are peste 500. 000de km.Nu bate nu trancane.
O tin doar pentru sufletul meu.
Degeaba sunt piesele ieftine daca pica des.
In general producatorii de pivoti capete de bara bascule, bucse, filtre etc sunt aceiași pentru toate marcile.
De exemplu lemforder si trw sunt furnizori oficiali pentru marile marci de automobile din lume Mercedes si BMW inclusi.
Am cumparat capete de bara originale fiat si erau marcate trw.
Preturile sunt aliniate si nu sunt diferente mari.
Rezista dacia daca nu merge tare cu ea prin gropi asa cum fac soferii care se grabesc toata ziua cu masina.
Atunci reformulez, dintre Audi (A3, A4) 1998-2002, Ford (Mondeo, Focus) - 2000-2003 sau Vw (Passat, Golf 4) 1999-2002 ce ati alege? Ma refer la rezistenta, ca sa reformulez altfel.
Audi si VW este cam acelasi lucru si este superior ca si calitate unui Ford sau Opel.
Sfatul meu este sa iei in calcul o masina Japoneza. Sunt mai ieftine de intretinut ca cele nemtesti si mai fiabile. Masinile germane nu mai sunt ce erau pe vremuri. Renault sau Fiat nu sunt mai prejos ca vw decat ca finisaje.
Iti ofer eu o skoda fabia 2003 120.000 km reali abs esp epc geamuri electrice ac inchidere etc.Si nu ai de investit nici un leu in ea garantat... pentru ca am schimbat toate consumabilele (discuri frana, ferodouri frana, cabluri frana, rulmenti, bielete etc...) toate noi.Baga id david46_florin si vorbim si la pret.
Opel Astra. VW este mai scump, Audi nici nu se pune problema, Fordul zice-se ca are probleme de fiabilitate...
Fordu da... are probleme de fiabilitate.Bine nici opel nu exceleaza dar...
I-ati gandul de la ford parerea mea, unchiul meu a schimbat vreo 3 apoi si-a luat mondeo din 2006 luat de nou, de care tot nu a fost multumit, unchiul la un prieten la un focus din 2006, a schimbat motor, cutie, injectoare, iar recent la lasat turbina, in total 3600 euro reparatii in decursul a 3 ani.In toate cazurile spuse de mine este vorba de motorizari diesel, pe benzina poate or fi mai bune.In concluzie din toate variantele tale, Audi cred ca este destul de buna, motorul sa te lase la audi, inca nu am auzit, cu amortizoarele e mai slaba.Nu zic ca fordurile sunt chiar de aruncat, poate asa au avut ghinionul unii.