| Mihai171819kl a întrebat:

O mașină sub 2000 euro pentru început cu motorizare buna ceva sugestii? (Sa răspundă doar cei ce au mașina și cunosc nu cei ce au auzit de la nj cine)

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Opel Astra H, 1.7 sau 1.9 daca vrei diesel, 1.6 16V sau 1.8 16V daca vrei benzină.

12 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Dacia Logan, plus vehicule peste 15-20 de ani, eventual epave, cazane pe roți.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exist masina buna sub 2000 euro.
Alea sunt masini foarte vechi cu motorul super uzat.
Mai bine mai stia catva ani fara masina cat sa-ti stargi bani si sa-ti iei una decenta, la 5000 euro.

| Mihai171819kl explică (pentru Violleta2022):

Mai mult n am dc să dau îmi trebuie pentru 2-3 ani hai 4 maxim sa zic, sunt conștient ca sunt masini uzate bineînțeles doar ca știu ca sunt motoare rezistente pe unele mașini care inca duce

| Mihai171819kl explică (pentru regis):

O alternativa care ar fi?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mihai171819kl):

Sa mergi cu transportul in comun STB sau metrou si nu poluezi si nu faci accidente asta este o alternativa de urmat. Ati umplut țara de rable din Germania care polueaza ca dracu de vechituri

| zagancm a răspuns:

Skoda 1 cu motor de 1.9 tdi sau vw passat cu același motor

| Mihai171819kl explică (pentru CristiDinBucuresti):

Boss problemele alea se repara cel puțin eu dacă as avea n as merge cu 5m de fum în spate, si treaba cu "rable din Germania" gen suntem singura țară care face asta? Sunt masini care polueaza și altele mai putin tu ai cumva mașină electrica de esti atât de revoltat?

Eu merg cu STB ul nu am, masină

Ok dar STB nu e peste tot eu cel puțin sunt de la țară si am nevoie de mașină pentru naveta să merg la facultate

Am inteles nu stiam, scuze daca am gresit

E ok nu aveai de unde știi?

| relian a răspuns:

VW Jetta motor 1.4 sau 1.6 pe benzina, cu cit motorul mai mic, cu atit masina e mai buna, penrtru ca nau forjato toti nebunii laughingdeci sansele sa nimeresti una cit de cit acceptabila e mai mare la astea cu motorase de ventilator laughing
Plus consuma si f putin. Auziu la cineva pe aici cazAne pe roti laughing Problema stii care este? Nu ar fi problema daca masina este foarte veche, poate sa aiba si 40 de ani, daca e buna, conteaza anii?

De ce in RO se vrbeste de cazane, de fier vechi? Pt ca in general o masina veche, a trecut pe la mai multi oameni, unia ok, dar multi de astia ce habar nu au de intretinere la masina, de condus, sau nebuni care pur si simplu omoara acele masini, fac cu ele tot felul de rahaturi, baga picioru in acceleratie de duce acu peste rosu, de sare a cu la ceasurile din bord laughing

Cam de aia se vorbeste asa de cazane sau fiare.

Uite eu aici in America gasesc masini si de 50 de ani si merg super bine, sau de 30 de ani, doar ca nu prea le mai cauta lumea cas vechi, toti cred ca daca masina are mile multe gata n-ar fi bine, gindire gresita.
Vad unai curg tablele de pe ele, asa is unia nergrii, merg cu rablele alea zi de zi toata ziua, cauta fiare vechi sa le duca la reciclat, umnple masinile alea de fiare laughing alela merg nau nici o treaba, nu raman in drum.
Dar omu intretine acea masina, ca aia ii aduce lui 5 dolari sau cit ia el pe fier la recicle laughing

Am pe cineva, tot roman, are o Jetta de asta motor mic de 1.4 cred, sau 1.6, nu mai stiu sigur, merge struna, cand face 100 mii de mile uleiul e ca nou laughing ii mai fac eu cate una alta, asa il ajut, moca bineinteles, a zis trebuie sa s chimbe uleiul, verific, uleiul arata ca ala din bidon laughing zice nu schimba-l ca asa trebuie.

Vezi om care are grija de masina. De era romin din RO vedea ca e curat, lasa ca mai merge si asa se duc de suflet masinile in RO.
Multi fac tot felul de intreceri, de rahaturi ce zic ei, norma, daca accelerezi la maxim se duce dracu motorul ala.

In rest suspensii, frine, cauciucuri, astea se schimba periodic la orice masina, indiferent care ar fi aia.
Tu vad vreri si motor mare laughing e bun, ala sigur iti va minca zilele, pentru ca garantat a fost forjat de cine stie ce om cu pasarici la cap.

Dar na, fiecare cu cel doare, cu cei place.