Da, idee buna. Nu e nici prea scumpa (in jur de 30 - 35.00 euro), e performanta si sigura. Ms.
Sincer as vrea sa suport marcile romanesti, dar cand vine vorba de siguranta mea, nu ma joc. Am tel, tableta Allview, desi as putea avea iPhone sau orice alta tampenie de top, dar cumpar produs romanesc cand pot. Masina pe langa performanta trebuie sa-mi ofere si siguranta. Duster inca (opinia mea) n-a ajuns la un nivel prea favorabil din punctul asta de vedere.
Daca iti place natura pui rucsacul in spatele tau, nu al masinii si mergi pe propriile picioare! Gaseste alta motivatie.
Eh, hai sa nu exageram degeaba. Ma duc si cu rucsacul (pana acum asta am facut), dar in unele locuri (nu unde as afecta intr-un fel sau altul natura) e mai comod cu masina decat cu trenul, autobuzul. Drumurile din munti stii si tu cum sunt. N-ar avea rost sa stric o berlina doar ca ma duc lunar la o excrusioara.
Nu vreau sa te conving ca e o masina buna, dar e o masina cu care am avut ocazia sa ma plimb (pe scaunul din dreapta totusi) iar eu unul am ramas impresionat de ea.Nu cunosc detalii legata de siguranta care o ofera dar am urmarit acum un videoclip de acela cu test crash si din cate am inteles a primit rezultate destul de bune.
Dar in orice caz, alegerea unei masini e alegerea grea, sper ca vei gasi masina care sa ti-se potriveasca cel mai bine
Aici e o contradictie in termeni! Iti place natura si vrei o masina cu motor puternic si, implicit, poluant. Cand iti place natura, incaleci pe bicicleta sau umbli, pe coclauri, cu rucsacul in spinare, pe jos.
Ca sa nu mai spun cam ce inseamna sa conduci, ca incepator, gogeamite vaporul!
Sunt anumite locuri unde am fost deja, imi place acolo, si vreau sa ma mai duc. Astea sunt locuri accesibile cu masina, statiuni, popasuri unde asa se duc oamenii. N-am cum sa duc mancare si tot cu mine pentru o saptamana la zeci de km, sau mai mult de 100 km distanta. Un alt aspect, avand vedere cum se conduce la noi, mai ales pe drumuri inguste, ma simt mult mai in siguranta intr-o masina decat pe o bicicleta. De exemplu, nu m-am gandit sa ma duc la Toaca cu masina, acolo as lasa-o la Izvorul Muntelui si as urca pe jos. Inainte sa cadem in exagerari ieftine, n-ar strica sa intrebam ce vrea omul.
Apoi, referitor la condus, stiu sa conduc deja. Logic, nu pe drumurile publice avand in vedere ca fac 18 ani peste o luna, dar conduc pe drumuri inlaturate, forestiere de aproape 3 ani. Stiu ca ca nu e acelasi lucru ca si circulatia de pe un drum national, nu-s nici prost, nici iresponsabil.
Mulțumesc frumos pentru fundiță! Să te bucuri de mașinuță și să o stăpănești sănătoasă!
Hm eu am duster, si mai folosesc si un aditiv pentru un consum mai redus, nu ca ar consuma mult. Aditivul se numeste Pro Engine Ultra si este foarte bun. De asemenea iti recomand dusterul, atat ca pret ci si ca piese in caz ca te lasa vreouna