| Faranume05 a întrebat:

Oricât de "handicapat" suna, între un audi a6 c6 si un bmw seria 5 e60 care ar fi mai bun la "agatat", fara copile de 12 ani? Poate a avut careva ceva din categoria asta audi/bmw mai contemporane. Care e rezultatul?

6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Depinde cum o tunezi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cu masini de 10+ ani vrei tu sa agati

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din ce am observat eu, la Audi trag materialistele mai urate, care cauta tiristul urat si prost, caruia sa-i tranteasca un plod, sa fie sigure ca nu gaseste pana si ala ceva mai bun decat ea.
La BMW e imaginea mai tinereasca, e genul de masina pe care si-o iau putoii de 19 ani, care inca nu isi pretuiesc viata, si nu au habar de condus. Ca altfel nu si-ar lua pocnitorile alea, care iarna merg mai bine cu spatele decat cu fata, si isi iau depasiri de la Logan, ca ala merge drept pe zapada.
Deci, daca vrei macar o frumusica proasta, de 15-17 ani, ia BMW.
Cu Audi cred ca agati mamici divortate, ceva. Dar la alea mai bine faci pe baietul necajit, ca te mai alegi si cu vreo 2 bani, decat daca iti dai fite de flamand nefutat.

| alina2k18 a răspuns:

Ahahhaha, poate la tara sa agati si tu cu masini de cateva mii laughing sau tu crezi ca o dai o tura prin sat sau prin oras pe aia si gata iti da peezda? laughing)

| AlexSalling a răspuns:

Iubire, uneori o fata se va uita la tine daca ai o masina scumpa. Un BMW iti va aduce o fata pentru o zi, deci spor la agatat.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Daa...am avut si eu un bmw seria 5 si cand ma plimbam cu el prin piata unirii ma fluieră toate p****le, rareori plecam acasa fata vreo 3 in spate. Rezultatul care sa fie? te ia una pentru masina, se **** cu tine de 2 ori si te lasa, daca asta înțelegi tu prin agatat. Logic, trebuie sa fii retardată sa il iei pe unu pentru masina