Cel de pe mazda 6 e CR, total alta generatie. Daca e euro 4 atunci am citit ca, cam au probleme cu DPF. Daca ar fi sa iau diesel as lua pe cel 1.9 TDI de la VW.
Mazda pintre cele mai bune masini. Japonezele is cele mai fiabile masini din lume. Is cam scumpele la piese dar merita, masini ff bune.
La piese si dotari o sa ai probleme, in rest ca la orice alta masina, mergi subturat adio filtru de particule, pui motorina de la tiristi, rip injectoare, dai ca ghiolbanu in toate gropile suspensia, s-a.m.d. Vrei masina indestructibila uita te in grupul Vag, toate pana in 2003. N au moarte masinile alea, am 300 k km reali la passat, tras la tara cu ea si n are nici pe dracu ambreiajul, la mazda ta si la alte modele dupa 2005 sunt facute special la 150 k -180 ca sa pice ambreiajul, chiar si mers numai pe autostrada
Nu as recomanda. Japonezele sunt bune doar pe partea de motoare pe benzina.La diesel o cam dat-o in bara. Daca vrei musai japoneza atunci cumpara pe benzina, daca vrei musai diesel orienteazate spre cele Germane.Ca recomandare as zice 1.9 TDI de la VAG sau daca vrei ceva mai sportiv un Bmw.Vad ca cineva mai sus o zis ca Passatu lui nu are probleme.Si eu cunosc oameni ce au ajuns cu Vw 1.9 la 400. 000km fara probleme.In acelasi timp am amic cu Mazda 6 diesel ce o tine parcata fiindca numa probleme are cu ea.
Am crezut ca acest motor este la fel de fiabil ca cel de 2.0 DITD 90cp de pe 626
2.2 diesel, am un prieten fanboy mazda si el mi l a recomandat, si ca rezista din propie experienta ce am vazut intr o zi cand un logan ia taiat calea unuia cu o mazda 6 masina aia era intacta cu toate ca nebunu cu loganu era pe banda 1 si voia sa intre in stanga dar asta cu mazda nu l a lasat si era pe banda 3 si l-a luat in plin, loganu e direct de remat, nu puteai sa mai deschizi usile pe partea stanga, mazda nu avea nimic si aveau viteza in jur de 60 minim