In capitala nu prea ai cum sa faci depasiri ca sunt masini la tot pasul.Majoritatea aleg masinile care consuma putin si sunt usor de intretinut deoarece ce este in ziua de azi:pretul carburantului, taxele etc te ia durerea de cap.
Ai totala dreptate dar nu toti oamenii care detin astfel de masini stau in capitala, mai ales cand e o urgenta
Pai depinde si de bugetul fiecaruia... Unul poate sa-si permita un hummer care consuma o gramada, altu poate sa-si permita un tico care consuma doar 2-3%. Depinde de fiecare cati bani are.Mai este vorba si de gusturi, unii prefera masinile micute, altii cele sport, altii cele de teren.
Inteleg, eu am un volvo v40 2. 0 i 140 cp consum 8. 5% cand e o urgenta ceva cand intru intr-o depasire zbor pe langa celalalt pana si la viteza de peste 180 km/h
Ai grija de 2 lucruri.
1.Viteza ucide
2.Gaborii abia asteapta sa prinda pe cineva sa le dea amenda.
In ziua de azi e greu sa fi sofer.
Daca stii pe unde si cand sa mergi nu ai probleme si totusi masina mea peste 120 km/h se aseaza super pe strada, ce masina ai?
Eu inca n-am dar am permis, sper ca anul` asta de ziua mea sa primesc masina. Oricum am condus masini multe si pot spune ca unele masini la 120km/h se dezmembreaza.
Ceee ca daca nu-i bag roti de tractor, din alea mari, iti garantez ca ii sare ba o bucsa, ba o oglinda etc...
Am condus o dacia 1310...credeam ca intru la sinucidere curata si chiar asa a fost...intra urat in viteze, ambreiajul zici ca e pedala de avion si cemai, e ceva romanesc si nasol, dar pe vremea ei era buna.
Da, normal ca era buna pe vremea ei ca era singura masina pe langa aro si trabant