Da, pe zăpadă e aiurea propulsia. Pe vreme normala atât timp când conduci decent nicio problema
Mercedes nu are probleme cu aderenta, BMW are. BMW-urile sunt "jucause" sau inutile iarna, ca ramai intepenit pe gheata. Mercedes au greutatea distribuita total diferit, iar puntea spate are aderenta foarte buna.
Dar modelele pe care le-ai enumerat tu sunt doar niste vise.
Exact, chiar daca sunt fata, mi-ar place sa am un BMW cu tractiune spate sa pot face drift-uri si burnout-uri dupa ce prind experienta.
Nu sunt niste vise, trebuie sa ma decid intre sportivitate si distractie, lux si confort sau siguranta si tehnologie.
Ideea este ca imi plac masinile de la cei 3 competitori principali si este greu sa ma decid. Fiecare exceleaza in ceva.
As vrea BMW pentru distractie, Mercedes pentru luxul din interior si Audi pentru sistemul Quattro, design exterior si tehnologii.
Nu "trebuie", probabil ai doar 18 ani, sau nici pe aia nu i-ai implinit.
Pana la 30 de ani vei detine vreo 5-6 masini diferite, deci nu e nici un stres. Daca iei ceva ce nu e potrivit, o tii un an si treci la alta.
Eu am avut Mercedes si m-as intoarce cu drag la marca. BMW e prea putin practic.
anonim_4396 întreabă:
Soipualjh întreabă: