Nu cauta pareri despre o masina abia lansata. Parerile pertinente se vor forma peste 15-20 de ani, cand modelul si-a demonstrat fiabilitatea si/sau au iesit la iveala problemele sale.
Cu atat mai putin, nu-i asculta pe astia cu motorul de ascutitoare.
Pana si 1.0 SCe se misca oarecum decent, insa ideal ar fi motoarele TCe, daca s-ar putea, chiar in 4 pistoane, nu 3.
Daca as fi in situatia parintilor tai, as incerca sa iau un Megane rulat, tot din reprezentanta sau dealer autorizat, la care sa primesc garantie si sa il pot asigura casco, la fel ca pe un Captur nou.
Adica as economisi niste bani, si as lua o clasa superioara, fara compromisuri ce tin de confort, siguranta sau performanta.
Mie dacă mi-ar plăcea mașina (dar nu-mi place), aș merge pe motorizarea 1.3 TCe (158 CP) Mild Hybrid.
E masina de oras nu de familie... ca masina de familie presupune sa fie incapatoare si comfortabila la drumuri lungi
Pai este și încăpătoare și comfortabila! Mașina de familie deoarece o voi conduce si eu și părinții mei
Mulțumesc mult pentru răspunsul serios! Am înțeles ca e motor mic, dar ne-a spus domnul din reprezentanta ca având în vedere ca are turbo, o sa tragă binișor. Nu avem nevoie sa meargă cu viteza luminii... am optat mai mult pentru confort și spațiul oferit, plus ca ai mei își doreau SUV. unul TCe se întindea deja de la 30.000€
Am cautat chiar multe recenzii și de la oameni din străinătate care spuneau ca masina raport pret-calitate este chiar bună. aveau păreri destul de ok despre ea
Masina de familie inseamna ca o folositi toata familia odata si in principiu la drumuri lungi.
Nu e deloc incapatoare.