anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pereri despre vw passat b6 2.0 tdi sau tci?

6 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Cine la pisat? încet încet se trasforma in târg de samsăreală de mașini acest forum!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Plin de probleme mici si medii, care te ustura la portofel.
Daca e motorizare CR, si iti place masina, merita.
Daca e tractor antic PD, nu stiu daca gasesti masina mai proasta decat aia.

| Simpatic a răspuns:

Mai lasati vechiturile nemtilor si apelati la ceva nou la acelasi pret romanesc, faceti bani samsarilor care-si vand vechiturile
Azi am vazut o masina praf pe puntea spate la un mare dealer care vinde masini seconh hand in leasing, peste 2 saptamani o scoate la vanzare ca noua polisata si aranjata.
Deci intariti buzunarele nenorocitilor care vand epave.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Masinile nemtilor sunt mai bune, mai dotate, mai incapatoare, mai luxoase decat ale noastre.Noi ce avem? Avem un **** de logan.Pana si aspiratorul il intrece.Marca Dacia nu e asa de buna.La fel si dusterul, logan mcv si altele romanesti.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,dar nimic nu iti garanteaza ca nimeresti o masina buna si nu o epava refacuta, gandeste-te ca sunt masini care au si 600k km, enorm de mult si sunt aduse aici si vandute ca avand 200k km, deci dai bani multi pe o epava.
tocmai am descris mai sus de un dealer mare, are printre cele mai bune masini chipurile de pe piata auto sh masini de la 20k euro in sus si vand masini busite care au fost reparate.
Deci eu nu am sa cumpar si nu am cumparat niciodata o masina de la samsar indiferent ca e samsar cu firma sau unul care vinde din parcarea blocului unde sta, samsarul tot samsar si nenorocit este!
La fel si turcii din gemania si marile pacuri de harburi > autohouse-uri!
Dar va urez spor la adus vechituri, cum spuneam inainte nemtii erau obligati sa le caseze acum au spculat prostia tarilor inferioare si exporta toate gunoaiele.
Pai credeti voi meltenilor ca cineva vinde o masina degeaba? cand scoti un produs pe olx de ex. la vanzare il scoti fie ca are un defect fie ca e vechi fie ca te-ai plictisit de el, cam asa si cu masinile daca ar fi noi sau tipla le-ar mai vinde cineva? de ce ar face asta? pentru ca le cumpara mai ieftin si le da mai scump, iar cel care le vinde samsarului le vinde pentru ca au un defect!

| Digikey a răspuns:

Sunt masini ok care se intretin usor.S-au fabricat milioane si piesele de schimb sunt foarte ieftine.

Întrebări similare