Te vor tine inca cateva sute de km, insa sa conduci prudent. Fiind la capat de viata eficienta lor la franare este scazuta. Se vor incalzii mai repede si iti va creste distanta de franare.
Spor la drum si asfalt uscat!
Cand le-ai schimbat ultima data? Daca pui frana brusc, masina se opreste tot brusc? La coborare se poate folosi frana de mtor combinata cu frana de mana trasa "usor"
Am masina noua din 2009, nu le-am schimbat niciodata dar am mers foarte mult cu ea....La serviciu, in concediu, peste tot.Si pot spune ca am supus-o la o gramada de frane bruste.Iar daca pun frana brusc, se opreste mai greut un pic.Stiu ca se pot folosi frana de mana si frana de motor, dar nu prea am incredere in ele.
Folosesti frana de motor si ajuti cu cea de picior cand e nevoie. Schimba-le cand ai timp. Cat mai repede posibil.
Promite-ti ca la intoarcere schimbi placutele si vei fi bine.
Putina gandire pozitiva, functioneaza
Placute? Nu cumva este vorba de discuri?
Eu zic ca te tin, dar cand ai timp sa le schimbi sa te iei de o grija.
Serios? ai masina de 8 ani si nu i ai schimbat placutele de frana? saraca masina
Dar daca nu a fost nevoie? Acum 4 ani cand am mers in service era doartee ok.
Pai daca acum 4 ani, dupa ce trecuse deja 4 ani de folosire, erau aproape ca noi, eu de unde sa prezic? S-au erodat mai repede.Hai gata.