| AlexRoKilla a întrebat:

Plafonul si stalpul masinii imbibate cu apa. Tocmai ce m-am intors de la facultate, pe ploaie, am luat ceva de pe bancheta din spate din masina si am vazut "din greseala" ceva pe plafon. Initial am zis ca s-a murdarit, cand m-am uitat mai atent mi-am dat seama ca e apa, atat pe plafon cat si pe stalpul din spate. Imi dau si eu cu parerea: sa fie infundat cu mizerie stalpul din spate si cand se umple cu apa imi ajunge pe plafon? Masina e un Golf 4 break.
Atasez 2 link-uri cu poze facute de mine sa va dati seama despre ce e vorba:
1. https://postimg.org/image/e5ipkusgp/
2. https://postimg.org/image/pump8tr55/

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Undeva, in centrul petei de apa, ai o fisura si iti intra apa sub tapet.
Din poze, mi se pare ca aceea fisura este undeva in coltul spate-sus al usii.
Verifica cu usa deschisa locul exterior, probabil scurge acpşp ăreşongandu-se in canalul in care e garnitura fixa al usii.
Probabil, gaura se poate astupa cu putin chit de geam, plastilina, sau alt chit moale, folosit de instalatorii de apa, dupa caz si posibilitati.

| AlexRoKilla explică (pentru Bula):

In cazul in care o sa gasesc o gaura pe langa garnitura de la usa, e bine sa folosesc un adeziv pentru parbriz Betaseal? Mai am un sfert de tub care nu l-am folosit de 1 an.

| Bula a răspuns (pentru AlexRoKilla):

Orice material e bun sa astupi o gaura, iar daca ramane lipit, atunci si "tine" indelungat, nu cade.
O fisura mica se poate astupa cu multe lucruri, in functie de ce ai la indemana... happy

| alexwahl a răspuns:

Cum sunt garniturile usilor in acele colturi? Pe acoperis deasupra petei e ruginita tabla? Da jos imbracamintea de pe stalp si torni apa deasupra petei (pe acoperis. Sau mai bine stai tu in masina, si toarna altcineva.

| AlexRoKilla explică (pentru alexwahl):

M-am uitat astazi la garnitura de la usa si arata bine, nu e rupta sau iesita, iar rugina nu am deloc in zona respectiva. De indata ce se incalzeste afara o sa incerc cum ai zis tu sa torn apa pe deasupra.

| uncetatean123 a răspuns:

Sa nu fie chederele sau fisura pe undeva, vezi sa nu ai elemente lipsa de pe plafon, exterior.