Undeva, in centrul petei de apa, ai o fisura si iti intra apa sub tapet.
Din poze, mi se pare ca aceea fisura este undeva in coltul spate-sus al usii.
Verifica cu usa deschisa locul exterior, probabil scurge acpşp ăreşongandu-se in canalul in care e garnitura fixa al usii.
Probabil, gaura se poate astupa cu putin chit de geam, plastilina, sau alt chit moale, folosit de instalatorii de apa, dupa caz si posibilitati.
Cum sunt garniturile usilor in acele colturi? Pe acoperis deasupra petei e ruginita tabla? Da jos imbracamintea de pe stalp si torni apa deasupra petei (pe acoperis. Sau mai bine stai tu in masina, si toarna altcineva.
Sa nu fie chederele sau fisura pe undeva, vezi sa nu ai elemente lipsa de pe plafon, exterior.
M-am uitat astazi la garnitura de la usa si arata bine, nu e rupta sau iesita, iar rugina nu am deloc in zona respectiva. De indata ce se incalzeste afara o sa incerc cum ai zis tu sa torn apa pe deasupra.
In cazul in care o sa gasesc o gaura pe langa garnitura de la usa, e bine sa folosesc un adeziv pentru parbriz Betaseal? Mai am un sfert de tub care nu l-am folosit de 1 an.
Orice material e bun sa astupi o gaura, iar daca ramane lipit, atunci si "tine" indelungat, nu cade.
O fisura mica se poate astupa cu multe lucruri, in functie de ce ai la indemana...