Nu prea; difera multe.
S-ar putea sa poti, daca pastrezi doar blocul motor.
Si nu prea vad de ce ai face schimbarea asta, ALH-ul s-a dovedit a fi superior generatiei pompe-duse, aproape la toate capitolele.
Am auzit că motorul de 101 cp (axr) cu pompe duse, este mai bun decât ajm de 116 cp.si.mam gătit ca motoarele cu pompe duse sunt mai bune
Nu sunt la fel de fiabile. Injectoarele cu pompe duse nu tin mai mult de 200. 000km, iar la motoarele pompe-duse cedeaza turbinele mult mai repede, din cauza asta consuma si ulei.
La fiabilitate iesi mult mai bine cu ALH, iar la consum, daca nimeresti un motor PD cu injectoarele iesite din parametri, poti sa ajungi la 8% extraurban, si nici macar nu trage bine.
Intr-adevar, un motor PD in parametri se conduce mai placut, consuma o idee mai putin, si polueaza mai putin; dar vorbim totusi de masini de 15-20 de ani, iar majoritatea nu mai sunt in parametri; un ALH batran e mai usor de intretinut, decat un PD, pentru ca la PD iti cedeaza mai multe piese.
Nici ALH-ul nu e tocmai sfant, cand incepe sa nu mai traga cum trebuie, dar macar nu pocneste turbina, nu mananca ulei, si nu fumega decat daca se intampla ceva cu debitul de motorina/debitul de aer.
Ca idee, nu vreau sa te contrazic, dar pune accent si pe cine conduce masina, combustibilul, felul in care e intretinuta etc. Am un TDI PD de 5 ani de la 265.000, iar acum, cu 50.000 km in plus; nu mi s-a dus turbina, nici injectoarele, chiar sunt in parametrii, nici pe "plus, nici pe minus", intre 0.5 +- iar turbina n-a intrat in limp mode cu underboost/overboost; conteaza si cum o "prinzi", dar cel mai sigur ai dreptate.
Începătorul988 întreabă: