anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot sa shimb motorul de logan cu altul de pe alta marca mai mare si mai puternic? Ma int. daca pot sa pun motor de wolkswagen, audi sau bmw un 3 L diesel

12 răspunsuri:
| IIIshaneIII a răspuns:

Poti sa ai pui si motor de avion, intrebarea merita? sunnt costuri foarte mari, si plus ca trebuie omologata inventia

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru IIIshaneIII):

Spune mi tundaca merita sa pun un motor mare si puternic si cat ma costa in ginal in afara de costul motorului...omologarea si daca mai trebuie si altceva?

| IComeNuts a răspuns:

E o investitie costisitoare, dar daca ai banii, poti sa o faci cum vrei. Ideea e sa ii faci omologare, altfel poti avea probleme serioase cu legea. Cat despre amplasarea unui asemenea motor pe un logan, e vorba de stabilitatea masinii la viteze foarte mari, tinand cont ca logan-ul e o masina cu o stabilitate la sol destul de slaba, trebuie sa pui si niste frane ceramice care sa iti poata incetini masina inainte de curbe. In afara de asta, poti schimba si suspensia cu totul, sa cobori garda la sol a masinii si, cel mai important pentru o masina care pune la indoiala stabilitatea in curbe, rollcage.

| DaniTDCI a răspuns (pentru anonim_4396):

Destul de slabut cadrul unui logan pentru un asa "puternic motor". nu crezi?

| Începătorul988 a răspuns:

Pai la 3l ramai dr* fara tabla pe Logan.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand nu cred ca intra un motor asa mare pe caroseria de la Logan. In al doilea rand sa ii aduci atata putere in plus inseamna modificari la cutia de viteze, la planetare, si poate si la sasiu ca masina nu e proiectat pentru un cuplu asa mare. Deci probabil niste cheltuieli enorme... dar daca vrei tu sa incepi un astfel de proiect nu te opreste nimeni. Doar sa o poti omologa pentru a merge pe drumurile publice in final.

| relian a răspuns:

Nu poti,transmisia ta nu face fata unui motor mai mare, plus de asta calculatoru masinii o sa vada ca puterea e mult crescuta, deci nu schimbi doara motorul si gata am terminat lucrarea laughing trebuie sa schimbi multe, ramani numai cu caroseria neschimbata, deci nu se merit, trebuie sa schimbi si soft asta daca se poate.Cel mai indicat este sa cumperi alta masina cu motor cum doresti tu.

| xerxes1 a răspuns:

Cineva a pus 3, 5 pe Logan ca sa moara incepatorul de ciuda.
Si ai putea sa-i tractezi audi lui hamalit sa simta si el cum e la 270 la ora.
=))

https://www.sport.ro/......video.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xerxes1):

Nu vere eu vreau motor de 3 l nu 3.5 sau altceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xerxes1):

Dq cam cat ma costa sa schimb tot ce trebuie dar prwtul minim nu max ma int ca sa stiu daca renteaza

| xerxes1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu renteaza in niciun caz.
Doar asa ca sa te distrezi si sa arunci cu banii.
Omologare RAR nu ai sa vezi.

| OldSoul a răspuns:

Da, se poate.
Din ce stiu au fost un logan cu motor de VR6

La o simpla cautare pe google a "Logan VR6" vei putea afla mai multe informatii utile despre aceasta modificare.