Nu ai voie sa midifici cu nimic, fiindca se va considera fals in acte.
Seria sasiului poate contine atat cifre cat si litere!
Si ce as putea face in situatia asta? Aveti vreun sfat pentru mine?
Du-te cu sufletul deschis si cu actele pregatite, asa cum le ai. Hi respcetuos si politicos si incearca sa nu semnalezi greseala, parand ca nici tu nu ai observat.
Vor hotari cei de la inmatriculare!
Chestia e ca am o cunostinta ce lucreaza la inmatriculari in alt judet si mi-a spus ca cel putin la ei nu se accepta nici cea mai mica greseala mai ales la serii de sasiu sau cnp-uri...si de asta ma tem, mai ales cand stiu ca am dat o groaza de bani pe motocicleta si am luat-o degeaba
De ce ai cumparat-o daca este fals in acte?
Poate fii furata, te-ai gandit?
Ai actele de vanzare cumparare?
fiind poti sa faci reclamatie la Politie daca cei de la inmatriculari nu ti-o accepta.
Poti sa-l dai in gat pe cel acre ti-a vandut-o.
Eu nu stiu cum ai putut cumpara ceva fara sa o verifici la politie, ca este deja inscrisa si nu-i furata.
Nu este furata, am verificat o pe site-ul politiei romane si de pe seria de sasiu si nr de inmatriculare figureaza la drpciv, dar nu m-am uitat in detaliu la contracte si nu am observat greseala la timp util...Eu l-am sunat pe tip imi zice sa modific eu cu pixul sa fac din 8 dintr-un B dar nu accept asa ceva...O sa ii zic sa rezolve el cumva altfel merg la politie
Nu modifica nimic cu pixul, ca-n acte se cheama "fals in acte" si se santioneaza mult mai rau, decat o greseala de dactilografiere.
da-le pace, lasa-i pe ei sa vada asta si iti vor spune ei ce trebuie sa faci.