N-o vinde (tu sau bunicu') du-te cu ea până crapă apoi o predai la rabla/reciclat. Ideea e că cu banii pe care i-ai lua pe ea acum, nu-ți cumperi alta in loc
drum bun cu Fiesta!
Eu conduc un opel din 2001 si am bani mai multi decat prietenii mei cu audi b8.
Eu dupa ce mi-am luat permisul am condus o dacia supernova si niciun prieten nu a ras de mine. Poate ca ai nevoie de alti prieteni sau de o alta atitudine.
Este un model antic, cu o popularitate slabă, datorită slăbiciunilor unui model conceput la sfârșitul anilor 1980. Bunicul a iubit această mașină dacă spui că încă este funcțională și nu prea are rugină.
Fiind începătoare, mergeți cu ea, până căpătați cel puțin 1 an experiență. După aceea luați prin programul Rabla o mașină electrică, dacă nu mergeți decât prin oraș mai mult.
Prima mea mașină a fost o Fiesta din 1997. Am tras de ea timp de 10 ani, până am apucat să cumpăr alta. Nu m-a lăsat la greu. Ușor de întreținut și foarte ușor de condus. Ține-o până ai bani pentru alta. Oricum, nu iei mai mult de 1500 lei pe ea.
Daca zic ceva prieteni tai zile ca in cateva luni îti iei alta ca asta e de inceput. Si oricum nu prea poti cumpara ceva mai bun daca nu prea ai bani asa ca economiseste bani si in 6 luni îti iei o masina mai ok decat sa îti iei acum o masina cu un an doi mai noua decat ceea pe care o ai.
Nu stiu de ce sa iti fie rusine, daca poti merge cu masina, daca te folosesti de ea, ce treaba au prietenii?
Zi-le sa nu se mai bage in treburile tale, cei care rad de tine, ori nu sunt prietenii adevarati, ori sunt invidiosi.
De ce sa îți fie Rușine? Zi mersi ca ai mașina la 18 ani ca alții trebuie sa strângă eu bani sa și-o cumpere, mergi fără Rușine.