| Anonimul151 a întrebat:

Renaut captur este o mașină potrivită pentru începători?

6 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Da este o alegere foarte buna pentru un înceoator deoarece:

•Este o masina ușor de condus
•Are o dimensiune foarte,, Compacta"
•Este confortabila
•Ofera o vizibilitate buna
•Consum de combustibil așa și așa.dar e okk

Eu zic că e nu mai buna pentru un înceoator

| ReddY25 a răspuns:

Da,merge

| siriusblack98 a răspuns:

E ok daca ti-o perimiti si pe ea si intretinerea ei deoarece piesele sunt cam scumpicele.

| direball a răspuns:

Ca incepator n-ai nevoie de un SUV, ai nevoie de un hatchback compact cum e un Polo sau un Punto spre exemplu, ca incepator ai o orientare destul de proasta in spatiu, o masina prea mare nu o sa te ajute deloc, ba chiar o sa te incurce.

| florin223 a răspuns:

E buna da sa ii faci si casco

| Anonimul151 explică (pentru direball):

Chestia e că mă orientez și spre o mașină de genul asta, un suc deși nu e chiar un suc, e doar puțin mai înaltă.

Vreau sa îmi fie și comod în ea, pentru că sunt și mai înalt, iar asta contează foarte mult. Contează după părerea mea sa ai spațiu puțin mai mult, dar să fie și comoda. Adică, pentru mine cum sunt destul de înalt, un polo, golf, renaut megane etc nu știu cât de comod mi-ar fi.

Ca începător, da ar fi o varianta mai buna un polo, golf sau altă mașină. Dar, decât sa dau peste 5000 euro pe o mașină de acest gen, din 2010, 2012 etc. Mai bine dau pe ceva puțin mai ok, chiar dacă va fi tot din 2014 sau 2015.

Urmează sa dau școala de șoferi chiar pe renaut captur și o sa vad atunci. Chestia e că îmi place și foarte mult, și asta ar fi unul dintre motivele pentru care aș cumpăra-o. Dar, voi cere și păreri de la instructorul cu care voi face.