Ce intrebare mai e si asta? Crezi ca daca esti intr-o clasa la scoala de soferi cu niste oameni maturi o sa fie glume de prost gust ca la scoala?
Ai 18 ani si ti e frica sa faci parte dintr o grupa in care se fac cursuri? La facultate ce faci daca ai sa ai colegi mai batrani?
Si la 18 ani de ce trebuie sa te inscrii cu ajutorul parintilor la scoala de soferi, singurica nu poti?
La cat de panicata pari mereu pe site ul asta s ar putea sa nu fie o idee buna sa conduci o masina
Da, fiecare isi vede de viata la scoala de soferi. Nu sant asa prosti sa faca misto unu de altul ca in generala sau liceu
Am pus intrebarea asta pentru ca nu am fost pana acum intr-o clasa cu oameni mai mari si in plus cand eram in generala foarte multi copii de varsta mea isi bateau joc de mine.
Oamenii cu o varsta mai inaintata nu se mai comporta ca niste mucosi de 12 ani. Eu am avut "colegi" si de 50 de ani si n-am patit nimic. Toata lumea s-a comportat frumos. Scapa de emotiile astea ca nu te ajuta la nimic, ba chiar te incurca in timpul condusului
anonim_4396 întreabă:
AllexXtreme întreabă: