| BenjaminFranklin a întrebat:

Sa presupunem ca imi cumpar o Dacia Logan 2 sau un Sandero Stepway 2. Acum masina este a mea. Cu totii stim ca masina se incadreaza in categoria masini "low-cost", asa ca dotarile sunt pe merit. Insa, eu vreau sa imi imbunatatesc masina, investind in ea. Spre exemplu, pot sa-i schimb motorul cu unul mai puternic? Pot sa-i imbunatatesc viteza? Pot face unele modificari asa incat sa mut butoanele de la geamuri electrice pe usa? In rest, sa schimb tot ce este prost si sa fac sa fie ok?

Nu ma criticati prea aspru daca spun prostii. Nu am masina si nu sunt in cunostinta de cauza la cei 17 ani ai mei. Multumesc.
Funda big grin

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

1. exista versiuni de motorizare diferite, poti sa alegi din prima un motor mai puternic. Da poti sa schimbi motorul, dar probabil ca te va costa cat masina plus toate omologarile necesare si actele ulterioare.

2. poti sa iti pui butoanele de la geamuri unde vrei. Dar ai idee ce presupune asta? Modificarea intregii instalatii electrice sa nu mai zic de modificarea elementelor de interior. O astfel de treaba de costa binisor iar.

Asa ca decat sa cumperi o masina de 7000-8000E si sa mai bagi vreo 4000-5000 in ea ca sa schmibi tot ce e prost, mai bine iti iei alta masina

| BenjaminFranklin explică (pentru suntserios):

Adevarat, poate mai bine iti iei alta masina...Dar exista numai o Dacia pe lumea asta. Sincer, ma doare inima cand stiu ca Dacia este preluat de catre Renault.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru BenjaminFranklin):

Daca nu ar fi fost preluata de Renault nu am mai fi vazut noi nici Loganul nici Sandero nici Dusterul