| Ionut_Marian_1991 a întrebat:

Sall am un Audi A6 din 2002 si azi cand am blocat masina sa si deblochat si ami cobora geamurile jos....de ce

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu prea inteleg ce vrei sa spui.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deoarece ai un defect in telecomandă ori este murdara si incurcă comenzile, trebuie dusa la un electronist sa curete telecomanda.

| OldSoul a răspuns:

Ai un defect.
Unde e defectul, e greu de spus.
Daca ai blocat masina din telecomanda si s-a intamplat asta, e posibil ca telecomanda sa fie blocata.
Daca ai blocat masina cu cheia in butuc e posibil sa fie yala de vina.
Daca nu e nici una din ele cel mai probabil e vorba de o defectiune pe modulul de confort/calculatorul din portiera.

Si ar mai fi o varianta care e ceva mai simpla si anume sa fie butucul tau de la portiera defect(sa nu revina pe pozitia 0) si astfel sa fi ramas pe pozitia descuiat, iar tu cand ai dat comanda de incuiat din telecomanda masina s-a incuiat, dar butucul de la yala fiind in pozitia descuiat, a dat imediat aceasta comanda.

| Ionut_Marian_1991 explică (pentru OldSoul):

Pana azi totul era ok azi dintr-o data am blocat-o din telecomanda si sai si deblocat si se deschideau toate geamurile

| OldSoul a răspuns (pentru Ionut_Marian_1991):

Verifica faza cu butucul, vezi daca revine pe "0".
Sau daca ai o alta telecomanda, incearca sa o folosesti pe aceea, vezi daca problema persita.

Daca persista cel mai probabil va trebui sa mergi la cineva priceput pentru remedierea acestei defectiuni.

| Ionut_Marian_1991 explică (pentru darrio2007):

De azi dintr-o data voiam sa anchiu masina si dintr-o data se debloca si coborau geamurile

| ady18 a răspuns:

Cheia sai iala din usa, sunt mai multe variante