| Bog_Bogdan_1996 a întrebat:

Sall am un opel astra g 1.4 de vreo 3 sap ami pierde antigel sau asa ceva in 3 sap am completat aproape 3 kg si faza este ca nu am scurgeri pe nicaeri e uscat totul, uleiul este bun este la nivel doar la capacul pe unde pui ulei s-a facut ca un fel de grasime ..ca vasilina si nu stiu dc am fost la un mecanic si mi-a spus ca uleiul este bun dar a zis sa ma uit sub presu de la masina de la vlan sa vd daca este ud atata mi-a zis ca nu prea a a vut timp poate sa ma ajute cineva multumesc

7 răspunsuri:
| Alynescu22 a răspuns:

Accelereazo si vezi daca o arunca pe toba

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Am impresi ca te lasa garnitura de chiulasa,este o fisura mica in ea, de aceea nu ai probleme cu nivelul laulei inca, posibil siantigel foarte concentrat in instalatie, sunt mai multe posibilitati, ai dat prea putine explicatii pentru un raspuns mai bun.Chestia cu volanul si presul a mecanicului n-am inteles-o...Ce treaba are pompa de ambreiaj cu antigelul?

| baru a răspuns:

Radiatorul de caldura este spart.

| Bog_Bogdan_1996 explică (pentru Alynescu22):

Salut, am accelerato si nu arunca antigel, e putine apa.

| Bog_Bogdan_1996 explică (pentru Adrian_Mares_1972):

Mie imi pierde prea mult antigel si nu stiu unde se duce, totul e uscat nu am scurgeri doar la capacul de la ulei e multa spuma ca mustarul la culoare, uleiul deocamdata este bun si la culoare si la nivel si nu stiu de unde provine cauza.

| Bog_Bogdan_1996 explică (pentru baru):

Radiatorul nu este spart, daca era sa fie spart aveam scurgeri totul este uscat.

| Adrian_Mares_1972 a răspuns (pentru Bog_Bogdan_1996):

Undeva trebuie sa se duca daca scade nivelul antigelului. Daca sub masina nu apar urme de antigel singura posibilitatte este sa intre in sistemul de ungere, dar ar trebui sa creasca si nivelul uleiului.