| nitro2010 a întrebat:

Sall as vrea sa-mi cumpar masina un audi a4 sau bmw320 imi plac amandoua dar nu stiu care din ele e mai buna din auzite la bmw apar probleme la motor

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| dink08 a răspuns:

Toti cocalarii de aici vor zice :BMW RULZ! Dar tu nici nu ai specificat masinile, poate sa fiu un audi a4 din 95 sau 2007, sau o pisicuta din 94 sau un 320 din 2005.Depinde anii, optiunile difera. Dintre doua masini (optiuni, putere, km, cpc, pret etc...) voi alege fara a mai sta pe ganduri Audi-ul.Acuma fiecare cu parerea lui, iti urez bafta in a alege masina potrivita.

| cartman a răspuns:

Daca vrei sa fii mai special ia-ti un Volvo sau ceva mai NEtiganesc. Volvo a inventat siguranta masinilor si au un aspect business, mult mai rafinat fata de cele 2 mentionate de tine.Am mers cu un motor de 2. 5 diesel si consuma 5% daca nu mergi tare si nu accelerezi brusc.

| Ingerasull99 a răspuns:

Daca iti iei masina trebuie sa ai si bani de intretinere, din cate stiu la bmw nu prea apar bube la motor.

| Strumf a răspuns:

Parerea mea e ca BMW este cu mult peste Audi
Acum decizia e de partea ta happy Bafta!

| Sofer a răspuns:

Bmw 320d intretinere mai scumpa asa dar nici Audi A4 nu o are mai ieftin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacia Logan Prestige 1. 6 1600
nu stiu daca se mai fabrica modelul
oricum din seria Daciilor Logan e OK daca e noua

| deleuandrei a răspuns:

Desigur ca bmw pentru ca piesele de schimb sunt mai rare mai ieftine si mai convenabile, bmw consuma cu mult mai putin decit audi. dar e foarte bun si audi a4. dar eu mai tare te sfatui ca un bmw o sa fie mai econom.winking bafta

| m4rioMix a răspuns:

A4 -model b6, 1. 9tdi, 131 cp, daca se poate: cutie 6+1, proiectoare ceata, oglinzi electrie, scaune incalzite, geamuri electrice si pe spate(foarte rar am vazut), pachet nichel, jante 17'', geamurile fumuri, si te-ai aranjat big grin (pielea nu este obligatorie) laughing