| adrianbestboy98 a întrebat:

Sall,care e dupa parerea voastra cea mai buna masina(ca design si viteza)? parerea mea este ca bugatti veryon

20 răspunsuri:
| Purgatoriu a răspuns:

Volkswagen Bus, Cadillac Eldorado, Chevrolet Delray, Chevy II...

| Dany008 a răspuns:

Bugatti veryon doar de aia ca ii momentan cea mai scumpa masina soprt de serie si ca ii cea mai rapida maisna de serie? laughing
SSC Ultimate aero este cea mai rapida masina din lume stock doar ca nu ii de serie si de asta nu ii cunoscuta si zice lumea ca bugatti
si ca raspuns la intrebarea ta nu stiu ce sa raspund sunt multe probabil as zice un Koenigsegg Agera R sau Bugatti Veyron 16.4 Super Sport sau SSC Ultimate Aero TT
pe SSC Ultimate Aero TT 430 km/h, 267 mph doar Bugatti Veyron 16.4 Super Sport 431 km/h, 268 mph la batut si doar 1km/h a fost diferenta intre elewinking

| robijam a răspuns:

Ca design dupa mine BMW E30, viteza SSC Ultimate Aero TT numai ca nu e de serie. Desigur ca mai sunt si masinile modificate personal, am vazut masini dinacelea vechi americane cu motoare de drag ajungand si la 3000- 4000 cp. Oricum la design gusturile nu se discuta.

| MasterChyef a răspuns:

Parerea mea tot bugatti veyron

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer Lamborghini, e mai elegant. Oricum n-am ce face cu o masina prea rapida nici in Romania nici in afara ei.

| hkr a răspuns:

Nissan GT-R

| Geo17 a răspuns:

Pagani Zonda!

| RB26DETT a răspuns:

Daca vrei design, nu il gasesti pe masinile de viteza, il gasesti pe marcile premium, daca tie iti place designul mai agresiv te poti orienta spre masinile nemtesti, dar daca vrei ceva mai elegant iti recomand volvo, sunt niste masini calculate foarte bine si echipate cu cea mai buna tehnologie, cele mai sigure masini, mereu au impresionat prin noile 'inventii' precum sistemul de parcare automata, airbagul pentru pietoni, senzori ce actioneaza cu o camera video si diferentiaza pietonii biciclistii masinile in miscare sau in repaus si multe alte corpuri.

| Smo3keWeeD a răspuns (pentru RB26DETT):

Ba cristi fi-tar Volvo tau.Lasa Volvo. Uita-te tu la Ford mustang Gt500 Super Snake

| Smo3keWeeD a răspuns:

Eu as zice Ford Mustang Gt 500(masina mea preferata)ca design iar ca viteza nu imi place bugatti si nici lamborghini dar imi place Nissan GT-R

| RB26DETT a răspuns (pentru Smo3keWeeD):

Mda? daca nu te documentezi destul sa vezi cum ford 'a lucrat' cu volvo, volvo primind cateva motoare de pe ford, ce stiu eu de 1.6D si altceva ce o mai fi si fordul a primit motoare si tehnologie de la volvo + design. asa mai comenteaza tu de aiurea ca ford are 'inima' de volvo!

Cel putin asta e parerea ta! Daca Mustangul primea motoare de la Volvo era la fel te puternic ca el.Aaa, si ca sa stii:majoritatea mustangurilor au motoare V6 sau V8.Asa ca las-o moarta.

Mda, daca tot zici tu ca ford e mai bun, dovedeste-o!?! sunt fordurile cele mai sigure masini? Ford este o marca premium? [este clasica] fata de volvo care este premium in caz ca nu stiai, sunt fordurile mai fiabile decat volvo? [in nici un caz], si la un mustang ai de platit la taxe de ti se apleaca. nu vreau sa zic ca ford nu e o marca buna dar mai are de invatat, si totusi mercedes de ce copie designul de pe volvo? oare de ce? daca nu ma crezi uita-te la volvo v40 apoi la mercedes a45 2013 si vei vedea cateva/multe asemanari. Ford a avut de invatat de la volvo, au devenit masini mai sigure fata de cum erau inainte dar nu destul cat sa ajunga macar performantele unui volvo asa ca haters gonna' hate, nu-ti place volvo? MA DOARE-N COT!

Mai copil drag, am spus eu ca nu imi place Volvo? Nu imi place de tine ca atat de mult il lauzi pe bietu Volvo de nici el nu mai stie ce sa zica, saraca masina.Ba o lauzi ca a primit motoare de ford(adevarat)dar nu de MUSTANG! Asa ca mai lasa-ma.

Mai, sa zic si eu asa, de ce crezi ca laud volvo? ca este marca proasta? de asta laud eu volvo? ca suedezii copie design cum fac nemtii si multi altii? ca sunt masini ce azi mergi un km maine esti in service? de asta crezi ca le laud? le laud pentru ca intr-adevar am ce lauda. si nu fac un lucru rau laudand aceasta marca, daca tie nu iti place de mine, exista un buton, intri sa imi vezi profilul apoi dai click pe blocheaza utilizator si ai rezolvat. nu mai trebuie sa te obosesti sa imi spui ca nu stiu ce ca nu stiu cum, nici nu imi mei mai vedea intrebarile sau raspunsurile deci practic 'scapi' de mine, daca tu crezi ca eu stau pe capul tau si te enervez cu volvo. Laud volvo in primul rand ca am unul din 97' si daca iti spun nu am vazut alta masina din alta marca mergand mai bine ca a mea din acel an! am mers cu o gramada de masini de pe timpul ala, pe mine volvo m-a impresionat, gusturile nu se discuta, poate ai mai auzit de 'zicala' asta si mai laud volvo deoarece toti care ma intreaba ce masina ai si eu le raspund cu volvo toti spun dar ce masina e aia? nu imi place sa vad cum lumea habar nu are ca exista macar, sunt cativa care chiar critica marca asta din cauza invidiei, suedezii au depasit nemtii ceea ce trebuie recunoscut. daca te-a deranjat tot ce am scris despre volvo atunci ma poti bloca, nu ma supar!

Mai nu zic eu ca nu imi place Volvo.Intr-adevar recunosc munca depusa de Volvo pentru siguranta, pentru orice ce a m-ai facut in rest.Asa este a depasit cu mult nemtii, asta stim toti si este adevarat si da am auzit de zicala gusturile nu se dicuta.Dar eu pana la urma ca sa fim impacati recunosc ca ambele masini sunt excelente.Mustangul pentru viteza,design, comfort si ma rog, iar Volvo pentru eleganta, comfort, design etc.

| ombladon a răspuns (pentru Dany008):

Arunca o privire la pretul unui Maybach Exelero

| Dany008 a răspuns (pentru ombladon):

Maybach Exelero este cea mai scumpa masina din lume, nu cea mai rapida happy

| ombladon a răspuns (pentru Dany008):

Ai spus ca e cea mai scumpa masina de serie...

| Dany008 a răspuns (pentru ombladon):

Maybach Exelero a fost fabricat doar cateva bucati deci nu este de serie
Bugatti veryon se fabrica in serie din stiu vreo 15 pe an +cateva editi speciale + veryon super sport

Întrebări similare