| Lupascu_Radu_1997 a întrebat:

Sall in 2013 in aprilie fac 16 ani si as dori sa-mi cumpar o motocicleta de 125 cm3, am 1. 60cm si nu dispun de prea multi bani, am maxim 400 euro pentru a cumpara motorul, as dori sa stiu ce model este potrivit as vrea sa fuga repede ( 180 180+ daca e posibil ) sa nu fie defecta si sa arata cat de cat ingrijita, puteti veni si cu oferte

Răspuns Câştigător
| Twety a răspuns:

Deci modelele care ti le-au zis ceilalti sunt de 600 cmc3 care le poti conduce de la 18 ani. Dupa mine daca vrei viteza ia-ti un Aprilia rs125 cu Power Valve dar iti spun din experienta iti ia in jur de 7 litri cand intra Power Valvu`l.Moteciclete bune si fiabile imi sunt Yamaha R125 Nu sunt pentru viteza Top Speed:130 km/h, dar chiar sunt motociclete bune nu cosuma mult.Mai sunt motociclete cum ar fi Honda etc. Orcum ce doresti tu asta iti vei lua. Funda?

7 răspunsuri:
| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

Foarte bune sunt HONDA dar si SUZUKY dar una si mai buna e BMW mai ales ca sunt modele ieftine de vreo 15-16 milione sper ca te-am ajutat.

| Radu921 a răspuns:

Ce-ti trebuie 180km/h la 16 ani cand nu stii ce-i aia trafic. Paterea mea e ca te paste ceva. Daca pot sa fac o gluma (macabra) te duci prin cimitire si vezi din astia sub 18 ani care au murit de curand, sigur tacsu o da pe degeaba. Iti urez tot binele din lume si multa intelepciuna. (Apropo 125cc la 100km/h simti ca se dezasambleaza sub tine)

| ghemarius09 a răspuns:

Suzuki intruder, SUZUKI GSX motocicleta, Motocicleta SUZUKI GSX-R 600 K7 sper ca ti-am fost de ajutor si ca o sa-mi dai funda

| usernameFiRsT a răspuns:

Suzuki vezi daca e buna

| Lupascu_Radu_1997 explică:

Nu e cv care sa prinda 160 fara sa consume?

| Lupascu_Radu_1997 explică:

Cagiva Mito consuma mult? am vazut ca zboara nu prea stiu nimic despre am vaz ca sunt si ieftine, cine stie cv despre contact mess I0I_cs_I0I@yahoo.com, multumesc