| kilometru0 a întrebat:

as vrea sa-mi cumpar o gilera runner de 180 in 2 timpi.Am gasit una la mine in judet am sunat si am vorbit cu vanzatorul.El mi-a spus ca e adusa din Italia si o da cu 450 de euro deoarece nu mai poate circula cu ea din cauza politiei? credeti ca merita? scuterul arata ft bine nu-i spart are xenon si mi-a zis ca trage de rupe merge ft repede cu 150 si daca de la 20 la ora o accelerezi in fund se ridica pe roata! Cum as putea sa verific daca nu a fost umblat la motor si daca mai duce motorul kilometrii?

8 răspunsuri:
| bossnick123 a răspuns:

Spune-i sa mergeti la un service... ceva si acolo o pot verifica ei

| viotedy a răspuns:

Vezi sa nu fie furata.pretul e dubios de mic.pana acum cum mergea cu ea, avea A-ul?

| kilometru0 explică (pentru viotedy):

Sati povestesc el are cont pe scuteristi si am intrat si am intrebat de el si el o luat de la un mos ce so trantit intro masina nu o fost afectat la schelet doar carenele o fost sparte o investit 5 milioane si lo facut in total 15 mili el o zis si pe site si mie ca garanteaza pe motor si inplus ii cam baii cu politia o ziss ca nu prea poate sa mearga

| viotedy a răspuns (pentru kilometru0):

O fi zis el multe da tu trebuie sa le crezi? e inmatriculata la Politie? adica are numar alb?

Are nr de la primarie toate actele cu chei cu tot! mi-a zis ca pot sa-i faca ce proba vreau sa chem ori ce mecanica

Tu ai permis? ai citit decretul? cum sa aiba nr de primarie la 180 cm? vezi ca te abureste, de aia vrea sa scape de ea.trebuie inmatriculata la politie cu ITP, asigurare si restul...are carte de identitate?

Ma are de toate dar mai demult se inmatriculau la primarie cu acte false ca si eu am inmatriculat un malaguti de 150! si nu am permissad dar eu mai pot circula pe aici

Treaba ta.acte false=puscarie. faci cum crezi atunci.