Sper ca intrebarea este pusa asa la "misto"...
Cel mai probabil, da patesti ceva, mori...Si da daca esti prins cu o viteza asa de mare peste limita admisa nu o sa-ti fie prea bine, asa ca ai grija.
Da! 1. Poti sa mori! si 2. Daca nu mori si te prinde politia ramai fara permis pe cel putin 90zile.
BTW ..scuza-ma ca iti zic.dar tu esti nebun..sa mergi cu viteza asta in Romania?
Si de curiozitate ai masina sau motor? daca ai masina zi-mi te rog ce masina ai de prinde viteza asta.
In Germania nu, in Romania e chiar recomandat iti recomand Dacia Logan mergi cu 200 km h in afara localitatii in Romania nu iti face nimic politia pentru ca ai masina ca ei si acestia inteleg. O zi frumoasa sa ai!
Pa, Pa
Te rog funda
Ma,eu cred ca vrei sa te lauzi, la viteza asta iti iei zboru daca ai avea un jeep, in al doilea rand nu prea cred ca ai merge cu o masina de aia cu viteza asa mare iar in al treilea rand ai grija ca soselele din Romania sunt -----------\_/----------- vai de capu lo, mai ales denivelarile si gropile
Daca tot vrei sa o faci, macar inregistreaza-te ca donator de organe. Nu stiu daca la viteza aia mai trebuie sa te taie sa iti preleveze organele sau ti le culeg direct din copaci... Dar na, sa fie totulegal.
Avand in vedere limitele de viteza, da... Cea mai permisiva limita este de 130 km/h si asta pe autostrada.
In mod normal ar trebui sa ti se suspende dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile ca sa te inveti minte sa mai pui viata altora in pericol.
Astea sunt deja detalii. Nici Schumacher nu poate vedea toate obstacolele la viteza aia. Noroc ca fabuleaza.
Cred ca asta este viteza reala cand mergi cu tractorul.
Ai uitat sa pui o virgula
27, 5-28 km/h.
http://www.tpu.ro/......dau-funda/
Cum sa conduci in afara (adica in strainatate), localitati, cu 275-280km/h?
Localitatile eu stiam ca-s pe pamant, si nu se pot muta.
Daca vroiai sa scrii "localitatii", se schimba treaba.
Nu patesti nimic, stai linistit. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla, e sa-ti dea aia cu Don't send.
In rest baga mare, jocurile doar imita realitatea, nu poti fi acuzat pentru nimic din ce ti se intampla acolo, iar personajele de acolo (inclusiv cel pe care il controlezi tu sa mearga cu 280km/h), sunt fictive. Nimeni nu poate fi ranit.
Tu ce zici poti pati ceva daca intri intr-o masina de pe contra sens la 280 la ora? Sau daca te prinde politia cu atat?
Andreea_Deea_1999_quMo întreabă:
Ciovy întreabă: