| Alexxxino a întrebat:

.. tata are un passat b6.an 2006.si de ceva timp se tot aude o bataie...mecanicul ne-a zis ca este de la ambreiaj.la`m schimbat.am schimbat si tacheti si axa cu came, dar tot se aude acea bataie.de la ce sa fie? intrebare cat se poate de serioasa.

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nici nu avea cum sa se auda de la ambreaj bataie, poate carait. Este de la suportii de la motor sau de la cutie 100%, de la compresorul de aer daca se aude cand iei dreapta sau telescoapele si cel mai probabil eu as spune telescoape sau planetare in ultima instanta!

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Pai daca mecanicul a zis ca e de la ambreiaj, cel mai probabil de acolo se aude. Nu inteleg insa de ce a schimbat tachetii si axa cu came, acestea neavand legatura cu ambreiajul.

| Alexxxino explică (pentru regis):

Pai daca asa a zis mecanicul sa le schimbam!

| Alexxxino explică (pentru regis):

Prima data am schimbat ambreiajul si tot se auzea acea bataie.si pe urma am schimbat si celelalte piese...dar tot se audesadce sa fiee?

| Alexxxino explică (pentru FurtunaDiesel):

Este o bataie ca de motor.nu planetare sau telescoape!

Atunci incearca tampoanele de la motor, sau poate fi din compresorul de aer!

Pai ala de AC nu e tot de aer? Ce crezi ca baga ala nu aer? Crezi ca e tzuica in compresoru ala? Ochii lu Dobrin?laughing Ca sa intelegi ce face asa este rulmentul de la compresorul de aer condionat sau clima ca poate al tau nu e de aer baga altceva!