| AdkVodka a întrebat:

Sallut tatal meu are un VW passat B6 an 2005 motor 2.0 TDI 140 CP. Are probleme cu becurile xenon nu stiu de ce face figuri se sting singure si fac figuri. A montat corect centralinele la ele. A mai avut un Golf 4 si tot la fel a montat si nu avea nici-o problema. El zicea ca trebuie un Releu de unde pot sa-l achitizionez si cum se monteaza. Si in seara asta cand a dat un flash s-au stins. Eu cred ca nu se stabilizeaza curentul dat din baterie la xenon mereu este ceva care le scade din tensiune si daca ar fi asta ce ar trebui sa faca?

9 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Are doua solutii. ori centralinele sunt defecte, ori becurile sunt prea puternice, iar in cazul asta, da ii trebuie releu. aveti mare grija. mai bine ramai la halogen; poti topi instalatia in ritmul asta.

| AdkVodka explică (pentru akka4):

Ok multumesc de raspuns releul cum se monteaza sau trebuie sa ma duc la mecanic specializat.

Mentionez ca becurile sunt de 6k

| AdkVodka explică:

Vreau sa adaug ca nu face mereu si din spusele lu' akka4 as ramane la Releu. A mai dat flashuri si nu s-a intamplat nimic. De unde pot achizitiona acest releu se gaseste in orice magazin auto si daca da cum se monteaza?

| akka4 a răspuns (pentru AdkVodka):

Se gaseste pe la magazine, dar nu prea sunt foarte bune. indicat ar fi sa iti iei de la alta masina cu xenon de fabrica (poate gasesti pe la dezmembrari ceva.winking )

Sau alta solutie ar fi sa lasi instalatia asa, (bec-centralina), si sa iti faci asigurare pentru incendiuwinking si te despagubeste asigurarea in caz de iese fum.

Este posibil sa ia foc straight face?

Daca topesti instalatia, poti avea si ghinionul sa iaa foc. cunosc cazuriwinking

| Veninul a răspuns:

Problema sunt becurile prea puternice, aceiasi problema am avut-o pe un golf 4 se stingea un far cand treceam peste gropi, problema era mufa centrala de la bec topita.