| Georgequattro a întrebat:

Salut, acum 2 zile mi-am cumparat o masina mai vechiuta din 96 cu gandul ca o sa o restaurez, de saptamana viitoare ma apuc de munca si ma gandeam care credeti voi ca sunt cele mai bune solutii pentru spalat interiorul? O sa fie dat cu totul jos, o sa spal si mocheta si tot. Am sa arunc o buna parte din interior si o sa fie inlocuit, dar vreau sa spal foarte bine pe dedesubtul elementelor.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fura metoda detailerilor: pulverizezi apa cu detergent, freci cu peria, apoi tragi cu un aspirator care lucreaza cu apa.
Banuiesc ca nu ai aspirator cu injectie-extractie, asa ca trebuie sa uzi mocheta inainte de a aspira.
Piesele de plastic ies ok daca le demontezi si le bagi in apa cu detergent de vase, sau daca ai un aparat cu aburi, le cureti direct pe masina, mai rapid.
La scaune aplici aceeasi metoda ca la mocheta, dar asteapta o zi insorita, demonteaza scaunele si lasa-le in soare sa se usuce. Altfel va sta apa prea mult in ele, si vor mucegai.
https://youtu.be/ac0pkStCm48?t=585

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Polueaza aia ca dracu, o sa platesti impozite cit nu merită, plus vei fi cu ea nonstop in service sa o repari ca fiind atit de veche toate sunt praf in ea

| RxTx a răspuns:

O duci la o vopsitorie auto cu cuptor
Ii spui vopsitorului sa demonteze tot ca vrei sa o vopsești si pe sub capitonaj...
Asa ca el are experiență si oameni iti da motorul jos
Fetele de ușă tot
O curăță o îndreaptă si eventual o si revopseste peste tot ca si cand azi a iesit pe poarta fabricii
Apoi iti cureti tu scaunele care sunt jos langa masina bancheta tot ca masina nu va mai conține nimic montat

Asa as vedea eu o curățare profesionala

| Georgequattro explică (pentru anonim_4396):

Tine-te bine cel putin inca 40 de ani o sa te mai polueze iti promit

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Georgequattro):

Eu oricum circul cu autobuzul nu am masina asa ca treaba ălora care au masina sa i polueze sa plateasca impozite ca ei vor masini.

| Georgequattro explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu ma polueaza nimic, teoretic mai mult esti tu poluat impartind virusi cu alti comutatori(printre care si oameni fara adapost). Lasand asta la o parte am dat tot jos si ca sa-mi raspund singur la intrebare pentru alti curiosi. am folosit produse de la sonax si am reconditionat carpeta cu biocarpet. A iesit excelent si urmeaza sa pun interiorul care o sa fie decontaminat tot de mine cu aceleasi produse.