| HoTSaucE a întrebat:

Acum o saptamana am promovat examenul de conducere si oficial am permis.As avea o intrebare:
Ce masina ar fi mai potrivita? Pretul ar fi undeva la 1000 de euro.
Intreb pentru ca nu ma pricep cum se calculeaza inmatricularile, toate taxele si cam la ce masini se gasesc mai usor piese sau sunt mai ieftine.
In general am pus ochii pe honda civic hatchback pentru ca dintotdeauna mi-au placut masinile japoneze.Nu sunt vitezoman, deci ma multumesc mai de graba cu o masina pe care sa o folosesc in oras pentru ca fac naveta in fiecare zi.Ar mai fi wv polo sau golf 3, insa va las si pe voi sa va spuneti parerile.
Astept propuneri si dau funda!
Multumesc!happy

4 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Mai cauta informatii si pe alte forumuri. in principiu trebuie sa te uiti dupa o masina la care sa gasesti usor componente, sa aiba un pret acceptabil, si sa aiba un consum acceptabil

| HoTSaucE explică (pentru Danzell):

Da, cam asta as cauta in general.happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

La 1000 euro iti iei un matiz... in rest de 1000 euro nu cred ca iei nimic care sa functioneze mai mult de 2 saptamani

| mgtow a răspuns:

Masinile honda merg bine, acum vezi daca a fost ingrijita bine de vechiul proprietar, poti sa o cumperi dar nu te astepta sa tina mult in stare buna pentru ca masinile ieftine dau probleme cu piesele dupa cateva luni/saptamani.