| AlexandarAlx a întrebat:

Salut, am 16 ani si vreau sa ma apuc sa invat sa dau de permis de categoria A1. Vreau si eu niste sfaturi, cum decurg lucrurile, la sedinte si in timpul examenului.

8 răspunsuri:
| liviu890 a răspuns:

Cum decurge sedintele. Pai in primul rand o sa faci conducere pe motocicleta intr-un poligon. Dupa cateva ore, daca te descurci bine, instructorul o sa iasa cu tine in oras, cu motocicleta. Bineinteles, tu o sa fii la ghidon, iar el in spate. Cand o sa dai examenul, o sa dai mai intai proba la poligon. Daca o iei o sa iesi cu motocileta prin oras, cu instructorul in spate. Politaiul o sa iti dea o casca pe care o pui in urche, o sa te urmareasca dintr-o masina care merge dupa tine si o sa iti spuna prin casca pe unde sa o iei.

Răspuns utilizator avertizat
| liviu890 a răspuns (pentru AlexandarAlx):

O sa iti dea ei echipament, depinde de scoala ce anume o sa iti dea. Eu am primit cotiere, genunchere si casca. Sfatul meu este sa nu iti cumperi motocicleta fara sa ai echipament, chiar daca costa destul de mult. Eu am realizat asta dupa ce ma aflam internat in spital. Deci cumpara-ti si echipament!

Cineva nu s-a asigurat cand vroia sa faca stanga, eu nu am mai avut timp sa franez, el zice ca nu m-a vazut si uite asa am intrat in spital si motocicleta este facuta "acordeon". Eram in tricou si blugi deci iti dai seama ca m-am ales cu julituri si oase rupte.

Acuma sunt mai bine... dar din pacate motocicleta tot "acordeon" este sad