| claudyuRS50 a întrebat:

Salut,am de gand sa imi vopsesc singur carenele(plasticele )de pe o motocicleta si am nevoie de un grund bun nu deala spray.imi poate recomanda cineva? sau un site de unde sa fac comanda.(unul care sa-l pot aplica cu compresorul) va multumesc

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Primer e tot un grund.
Deci da, ar trebui primer pentru plastic.
Inainte de primer trebuie slefuite pana nu se mai vad crapaturile deloc.

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Du-te la un magazin de vopsea auto, si cere grund pentru plastic. Cel mai probabil vei gasi la cutie de 750-1000ml+una micuta, de 250-500ml cu intaritor, la care mai trebuie sa cumperi si diluant. Toate astea o sa treaca de 100 de lei.
Daca mergi la un magazin care are si laborator de vopsea, poti cumpara 200-300ml, cat ai tu nevoie acolo, si iesi ceva mai ieftin.
P.S.: Daca vopseaua de pe carene nu e decojita, nu ai nevoie de grund, matuiesti vopseaua veche, degresezi si dai vopseaua noua direct; sigur ai un grund bine aplicat sub vopseaua asta, care va sta acolo mult si bine, nu are rost sa muncesti in plus, si sa mai dai banii si pe grund. Doar daca e sarita vopseaua, sau nici n-au fost vopsite, trebuie primer de plastic.

| claudyuRS50 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Au fost zgariate si in unele locuri sarita vopseaua(crapata).le-am slefuit. deci ar trebui grund sau acel primer?