Scuze, dupa ce am vazut pretul in dolari nu m-am mai uitat de unde provine. Oricum din ce am criticat nu se schimba nimic. Dimpotriva:
- daca e pentru Japonia, are volan pe dreapta.
- Japonia e o tara inghesuita. E mult mai probabil ca masina a fost condusa in oras decat in America de Nord.
Este mult prea scumpa pentru o masina atat de veche (1995-1996). Ma indoiesc si de kilometraj. Chiar crezi ca a tinut cineva o masina si a platit asigurare ca sa o conduca mai putin de 5000 km. pe an?
La o masina construita pentru America de Nord cu motor de 2000 cmc. te astepti ca te tine 200-250000 km. Fiind Turbo, poate mai putin.
Asa este daca te uitai la poze vedeai volan pe dreapta, bordu in km.Deci este o raie si numai ca are volanu pe dreapta, nu merita, ajungi sa te coste mai mult decat daca luai una normala pentru tara in care locuiesti, in cazu asta RO.Dar asa sunt unia ii incata un pret, apoi nu stiu cat costa sa faci schimbari, sa faci reparatii la masini.De cele mai multe ori asa se intampla, la final ajungi la pretu uneia bune, dar pentru care nu alergai atat, care n-a fost modificata, reparata etc ca sa vezi ce si cu piata asta cum doara ceva cifre te atrag ca un magnet
Daca nu prea te pricepi, nu îți lua un Mitsubishi Lancer. Este o mașină pentru cunoscători.
Nu este vorba, si niciodata nu a fost cazul de cifre la mine, sunt fan Lancer Evolution, iar acesta este un model care mi-a placut cel mai mult dintre toate cele 10 modele. Dar am vrut sa stiu daca acest model este bun sau nu.
madalin_4990 întreabă:
Minge707 întreabă: