Stai linistit. Daca nu este in sange peste 1 ia mie nu-i caz penal. Fara permis sigur ramai 3 luni si o amenda destul de marisoara.Asta cu conditia sa nu fi fost implicat in vreun accident.
O sa stai cel putin 2 ani pe tusa asta daca ai noroc. Daca nu vei sta 5 ani fara drept de a face scoala. Dupa ce trec cei 5 ani o sa faci scoala de soferi din nou si pe urma o sa ai permis. SI nu te urca baut la volan pentru ca nu esti in Germania.
Nici o sansa. Si zi mersi ca nu ai lovit pe cineva, ca ...era groasa rau! Gandeste-te ca poti sa nenorocesti si pe altii! Nu mai bea fraticule...sau nu te mai urca la volan! Sa fii cuminte!
Nu este nici o sansa. Iti anuleaza permisul, si mai e si infractiune, deci angajeaza-ti un avocat, o sa fie un proces, si sa iei o pedeapsa mica cu suspenare. Deci nu e vorba nici pe departe de amenda adminsitrativa, nici macar de amenda penala, ci de inchisoare.
O sa ai ceva de stat pana o sa poti sa dai din nou.
"Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o îmbibatie alcoolica de peste 0, 80g/l alcool pur în sange ori o concentratie ce depaseste 0, 40mg/l alcool pur în aerul expirat se pedepseste cu închisoare stricta de la unu la cinci ani"
Asta e din lege... si da, permisul se anuleaza.Bafta ce sa zic...
Sigur nu scapi. eu am depasit linia continua pentru ca nu cunosteam drumul [undeva in zona Tulcei] si mi a dat 6 puncte de penalizare si avertisment vroia sa mi de a350 de ron amenda ] dar tu.
Pai si nu stiti cam cat ar putea tine chestia asta dupa cat timp as putea sa fac scoala din nou?
Am vb cu un avocat si o zis ca trebuie sa ma duc saptamana viitoare cu el la procuror sa dau o declaratie i-am dus la avocat o descriere de la scoala prin care zice cum am fost eu in cei 4 ani de liceu
anonim_4396 întreabă: