| JipaBOGDAN a întrebat:

am o dacie 1310 cumparata de curand si tremura motorul.nu are vreo bataie suspecta dar sa zguduie nasol.o fi vreun tampon rupt sau ceva de genu? sau sa fie ceva din interior? arborele sau vreun piston? ...multumesc!

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca atunci cand il opresti tremura mult mai rau decat in rest clar sunt tampoanele, sau doar unul din ele.

Daca este permanent pot fi suporti de la motor, bujie care nu da scanteie si unul din cilindri nu functioneaza, fisa de bujie, injector, capacul de la delco, si daca toate sunt ok du-te la un service pentru ca se intra in chestii de finete cu care nu te vei descurca suta in suta. Echilibraj motor, echilibraj cutie, rapoarte de ardere etc. ceea ce nu iti fac nici mecanici intr-un service, decat un inginer bun!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Verifica aprinderea:platina, fise, bujii si capac delcou.nu merge rotund motorul si din cauza asta tremura

| soket a răspuns:

Cele mai mari sanse sunt de la vreun tampon de sustinere, poate fii fisurat! FUNDA

| JipaBOGDAN explică (pentru FurtunaDiesel):

Da si eu cred ca tamponu poate fi ca de rotund merge rotund da tremura si cand e oprit il pot sgudui cu mana... nujtu daca ar fi normal...nam incercat la alta dacie sa vad daca tot asa se misca mersi oricum

| JipaBOGDAN explică (pentru JipaBOGDAN):

Ar mai fi ceva ce am observat. daca ii scot fisele din bujiile ultimele 2 dinspre baterie, motoru tot merge, nu cred ca e normal.ce ziceti?

Întrebări similare