| LRS a întrebat:

Am o mica problema la un BMW e46 320ci 170cp, cand schimb de la treapta 1 la 2, se aude un fel de "poc poc" din spatele masinii, de la evacuare 100% nu este, si ideea este ca se aude doar cu geamurile inchise, cand le deschid nu se aude, mentionez ca bucsele diferentialului au fost verificate si sunt in stare buna.

7 răspunsuri:
| badpanda a răspuns:

Planetara poc poc.

| InOrOut a răspuns:

Si mie imi suna cateodata cand accelerez tare si schimb, e de la cutia de viteze. Daca accelerez, las picioru de pe acceleratie, dupa aceea schimb treapta nu se mai aude. E dusa cutia. Probabil la sincroane.

| romeo78 a răspuns:

Urcată pe o rampă și se demontează tot sistemul de transmitere a puterii de la motor la punte: cutie de viteze, ambreiaj, cardan, difernțial, planetare, curățate, verificați planeitatea cardanului, podeaua pe dedesubt. Schimbat garnituri, bucșe. Se aude doar în interiorul vehiculului deoarece lovitura este în podeaua vehiculului.
Dar, verificați și suporții motorului să fie întregi, flexibili.

| InOrOut a răspuns (pentru romeo78):

Bmw ala a costat 2000 euro, sa il repare costa cel putin 1000, Mai bine vinde masina si ia alta. Si eu am acel sunet si merg asa nu are nimic, merg cu 200 lejer. Cand se rupe cutia de viteze atunci o bag la rabla, si eu am tot bmw. Asa e la masinile vechi.

| romeo78 a răspuns (pentru InOrOut):

Nu înțeleg de ce se preferă o epavă cu nume, dar nu o mașină mai bună, dar fără un nume renumit?
O anomalie a românilor de a se lăuda cu o epavă cu nume, dar nu cumpără ceva bun, fiabil, dar fără un nume.

| InOrOut a răspuns (pentru romeo78):

Nebunia are multe formewinking ce sa-i faci

| Jigsaw a răspuns:

Vezi cardanul si bucsile.